Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Humberto Tan koopt grond van buurvrouw

Geplaatst

op

door

Humberto Tan heeft zijn grondgebied uitgebreid. De RTL Late Night-presentator kocht onlangs een stuk land van zijn buurvrouw.

Humberto woont al sinds 2006 in een luxueuze villa in Amstelveen. Die schafte hij toentertijd aan voor ruim 1,2 miljoen euro. De woning heeft een achtertuin, maar de presentator was blijkbaar niet tevreden over de grootte hiervan.

Voor 35.000 euro kocht Humberto daarom een stuk grond van zijn buurvrouw. Het is niet duidelijk wat de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster Presentator met zijn nieuw stuk land van plan is.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X