Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Humberto Tan koopt grond van buurvrouw

Geplaatst

op

Humberto Tan heeft zijn grondgebied uitgebreid. De RTL Late Night-presentator kocht onlangs een stuk land van zijn buurvrouw.

Humberto woont al sinds 2006 in een luxueuze villa in Amstelveen. Die schafte hij toentertijd aan voor ruim 1,2 miljoen euro. De woning heeft een achtertuin, maar de presentator was blijkbaar niet tevreden over de grootte hiervan.

Voor 35.000 euro kocht Humberto daarom een stuk grond van zijn buurvrouw. Het is niet duidelijk wat de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster Presentator met zijn nieuw stuk land van plan is.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen