Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Het Louvre trekt meer bezoekers door clip Beyoncé en Jay Z

Geplaatst

op

Het Louvre in Parijs heeft vorig jaar een recordaantal van 10,2 miljoen bezoekers getrokken. De stijging komt mede door de clip APES**T, van Beyoncé en Jay Z. De clip is al 146 miljoen keer bekeken op YouTube en toont enkele van de belangrijkste werken in het Louvre, oa de Mona Lisa. Het museum heeft een speciale tour gemaakt, langs alle kunstwerken die in de clip te zien zijn. Meer dan de helft van de bezoekers is onder de dertig jaar.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen