Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan trouwen

Geplaatst

op

door

Zanger Guus Meeuwis (47) en styliste Manon Meijers (41). gaan trouwen, dat maakt Manon vandaag zelf bekend via Instagram.

De twee hebben sinds het begin van hun relatie nooit veel willen zeggen over hun samenzijn. In interviews weigerde de zanger er over te praten. Nadat ze in augustus 2016 door toeristen werden gespot op Rotterdam Airport, kwam Manon met een korte, bevestigende verklaring toen in roddelbladen foto’s van de tortelduifjes waren opgedoken. Ze stonden zoenend bij de kofferband. ,,Ja, wij waren op het vliegveld. Maar meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen’’, reageerde ze. 

En dan nu, in Portugal, hebben de twee zich verloofd. Manon schrijft bij de foto: ‘We lopen naar boven, laten alles beneden… We bouwen een toekomst met een beetje verleden. #komwegaan #trouwen #verliefd #verloofd #JAAAAAAA’

Guus Meeuwis maakte in februari 2016 bekend te gaan scheiden van zijn jeugdliefde en echtgenote Valérie Gregoire, met wie hij vier kinderen kreeg. ,,We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven”, schreef Meeuwis destijds in een officieel statement op zijn site. ,,Want hoewel we niet meer samen zijn, zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staan ten alle tijden voorop.”

In de verklaring stond ook dat het stel tot de conclusie was gekomen dat hun levens te veel uit elkaar zijn gegroeid om nog samen verder te kunnen gaan. De Limburgse blondine en Guus leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd en wisten het zeker: we zijn voor elkaar bestemd. Valérie bleek een grote inspiratiebron voor de Brabantse zanger, want zijn hit Het is een nacht heeft hij te danken aan hun eerste romantische uitje.

Toch vertoonde de relatie scheuren nadat er begin 2016 verhalen opdoken over een breuk, waardoor het management van de Kedeng Kedeng-zanger werd bestookt met telefoontjes. Korte tijd later kwam Meeuwis met het nieuws te gaan scheiden en werd duidelijk dat Manon zijn nieuwe liefde is. Of cupido inmiddels ook weer raak heeft geschoten bij Valérie, is onbekend.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise wordt fee in The Christmas Show

Geplaatst

op

door

Famke Louise speelt dit jaar een rol in The Christmas Show. De zangeres en vlogster kruipt in de huid van een van de drie feeën. Voor de vijfde editie van het spektakel vormt het sprookje Doornroosje de basis.

Voor Famke betekent de rol haar theaterdebuut. Eerder dit jaar was ze al te zien in de korte film Hitte. De 20-jarige zangeres vindt het een hele eer dat ze is gevraagd. “Ik bedoel het is in de Ziggo Dome, het is supergroot. Ik mag acteren en ik heb leuke tegenspelers”, vertelt ze aan het ANP. “Het is een supertoffe rol. Toen het op tafel werd gegooid had ik meteen zoiets van: ja, dat gaan we gewoon doen.”

Dat het nieuw is, maakt voor Famke niet uit. “Het is daardoor wel een extra uitdaging. Ik heb er heel veel zin in”, aldus de zangeres, die naar eigen zeggen een lieve fee neer gaat zetten. “Ik ga proberen om heel erg mijzelf er in te leggen. Het moet echt een Famke Louise-fee worden. Misschien zelfs met chains om mijn nek”, grapt ze.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Celinde Schoenmaker en Carlo Boszhard hun opwachting maken. Celinde neemt net als vorig jaar, toen het verhaal rond Assepoester centraal stond, de rol van prinses op zich. Carlo vertolkt wederom de rol van De Verteller. De rest van de cast wordt volgende maand bekendgemaakt.

Doornroosje en de Kerstprins wordt op 21 december voor het eerst opgevoerd in de Ziggo Dome. Een dag later is er nog een voorstelling. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Lees verder

Starspot

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is bestbetaalde acteur

Geplaatst

op

door

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is de bestbetaalde acteur van het afgelopen jaar. Hij verdiende vorig jaar ruim 80 miljoen euro, schrijft zakenblad Forbes. Vorig jaar, toen hij ruim 106 miljoen euro verdiende, stond hij op de tweede plaats in de top tien van bestbetaalde acteurs.

Johnson haalde zijn riante inkomen vorig jaar onder meer met de films Hobbs & Shaw, een spin-off van de Fast & Furious-reeks, en produceerde Shazam! en Fighting with my family. Ook verdiende hij geld aan zijn samenwerking met sportmerk Under Armour.

Acteur Chris Hemsworth is met een inkomen van 68 miljoen euro goed voor een tweede plek, gevolgd door Robert Downey Jr., die 59 miljoen verdiende. De tiende plaats was voor Will Smith, die vorig jaar ruim 31 miljoen euro bijschreef. Opvallend genoeg speelde hij in 2018 slechts in één film.

Vorig jaar was George Clooney nog de bestbetaalde acteur. Dat kwam toen vooral doordat hij zijn tequila-merk had verkocht, wat ongeveer 900 miljoen euro opbracht. Dit jaar ontbrak Clooney in de top tien.

Vrijdag publiceert Forbes de lijst met bestbetaalde actrices. Vorig jaar was dat Scarlett Johansson, die 36,5 miljoen euro verdiende.

Onlangs was The Rock nog te zien in Hobbs & Shaw, een spin-off van de Fast & Furious-reeks.

Lees verder

Meest gelezen

X