Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Grootse bigiyari viering voor Jerrel Vierklau

Geplaatst

op

door

De bekende theaterman van A Sa Go, Jerrel ‘Ba Sukru’ Vierklau, wordt vijftig en zal dit heuglijk feit groots vieren. Voor hem is het dubbel feest, want hij is niet alleen jarig maar zit ook dertig jaar in de toneelwereld. Over het feest-theaterspektakel dat A Sa Go heeft voorbereid is Vierklau bijzonder enthousiast, omdat al de personages waarmee hij bekend is geworden zoals Ba Sukru, de bonuman en pras’ oso Nette de revue zullen passeren.

De speciale friyari oso theatervoorstelling van A Sa Go wordt op 26 oktober gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. Volgens regisseur Humphrey van Hetten wordt het niet alleen een gezellig en druk programma met theater, maar ook een mooie avond met veel entertainment van vrienden van Jerrel zoals Dino Burnet.

Die avond wordt het nieuw stuk ‘Yong wentye e waka law law’ opgevoerd. Dit stuk gaat over jonge dames, die oudere mannen voor de gek denken te houden. Echter zijn het aan de andere kant ook de mannen die zich voor de gek willen laten houden, omdat ze denken een yong doifi aan de haak te hebben geslagen. Maar ze weten dat zo’n jonge dame niet echt van ze houdt, maar gewoon misbruik van ze maakt. Den dames den tempo hey en jij hebt je leven al gehad”, vertelt Van Hetten.

Op het programma staan optredens van Sambel Trasie en andere theatervrienden zoals Muriel Mase, Ruben Silvin, Glenn Huisden, Lucien Vriese, Daniella ‘Sproeti’ Dorder en Louis Vismale. De bekende Willietje, Dino Burnet, zal ‘Lobi Singi’ presenteren alsook een friyari boskopu. De muziek komt van Master Kaseko, Marcia Dalfour, Gowtu Moni, Effe anders, Ama zangkoor, Flipdancers en Aptijd. Volgens Van Hetten zijn er ook leuke verrassingen voor het publiek en de jarige.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen