Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Gerson Main zingt cover Desiigner’s “Panda” in radioshow 3fm

Geplaatst

op

door

Sinds zijn deelname aan het Nederlandse televisieprogramma de beste singer-songwriter is Gerson Main een graag geziene gast op tv, radio en festivals.

Gerson Main is geboren in Paramaribo en momenteel woonachtig in Almere. Al vanaf jonge leeftijd heeft hij een hoop creativiteit in zich en schrijft hij dit graag van zich af. Op school werd hij altijd blij als hij zich mocht uitten in een schrijfopdracht en deed hier dan z’n best voor om er wat moois van te maken. Op latere leeftijd is Gerson gitaar gaan spelen in bandjes en zo kwam hij later ook in aanraking met het schrijven van muziek.

Gerson is gek op de Nederlandse taal en vindt dat je hier een hoop moois mee kan doen, ook al hoeft dit niet altijd grammaticaal te kloppen. Dit gegeven zorgt ervoor dat Gerson zijn eigen nummers schrijft, hierin zijn creativiteit kwijt kan en wij, het publiek, hier vervolgens weer van mogen genieten.

Gerson Main heeft laatst zijn eigen versie van de hit van Desiigner, “Panda” laten horen in de show van Giel Beelen op 3fm. Deze te gekke cover heeft ons in ieder geval enthousiast gemaakt! Mocht je nou meer van Gerson willen horen en zien? Hij staat deze zomer op een hele hoop festivals zoals Boulevard Outdoor, Solar Festival, Lowlands, Oude Haven Zomerfestival en nog veel meer!

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X