Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Gerson Main zingt cover Desiigner’s “Panda” in radioshow 3fm

Geplaatst

op

door

Sinds zijn deelname aan het Nederlandse televisieprogramma de beste singer-songwriter is Gerson Main een graag geziene gast op tv, radio en festivals.

Gerson Main is geboren in Paramaribo en momenteel woonachtig in Almere. Al vanaf jonge leeftijd heeft hij een hoop creativiteit in zich en schrijft hij dit graag van zich af. Op school werd hij altijd blij als hij zich mocht uitten in een schrijfopdracht en deed hier dan z’n best voor om er wat moois van te maken. Op latere leeftijd is Gerson gitaar gaan spelen in bandjes en zo kwam hij later ook in aanraking met het schrijven van muziek.

Gerson is gek op de Nederlandse taal en vindt dat je hier een hoop moois mee kan doen, ook al hoeft dit niet altijd grammaticaal te kloppen. Dit gegeven zorgt ervoor dat Gerson zijn eigen nummers schrijft, hierin zijn creativiteit kwijt kan en wij, het publiek, hier vervolgens weer van mogen genieten.

Gerson Main heeft laatst zijn eigen versie van de hit van Desiigner, “Panda” laten horen in de show van Giel Beelen op 3fm. Deze te gekke cover heeft ons in ieder geval enthousiast gemaakt! Mocht je nou meer van Gerson willen horen en zien? Hij staat deze zomer op een hele hoop festivals zoals Boulevard Outdoor, Solar Festival, Lowlands, Oude Haven Zomerfestival en nog veel meer!

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Zanger en activist Johnny Clegg (66) overleden

Geplaatst

op

door

De Zuid-Afrikaanse zanger en activist Johnny Clegg is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij werd als blanke artiest in Zuid-Afrika bekend vanwege zijn strijd tegen apartheid.

Clegg werd ook wel ‘de witte Zulu’ genoemd, naar de grootste donkere bevolkingsgroep in Zuid-Afrika. De zanger startte in 1969 de band Juluka met een zwarte gitarist, maar in die tijd was dat in Zuid-Afrika streng verboden. Hij had kritiek op het beleid in zijn land en werd door het apartheidsregime dan ook actief tegengewerkt. Het hoogtepunt uit zijn carrière was, naar eigen zeggen, het moment dat president Nelson Mandela hem tijdens een concert in Frankfurt in 1999 op het podium verraste.

Naast verschillende onderscheidingen in zijn thuisland, kreeg Clegg in 1991 voor zijn verdiensten ook de Légion d’Honneur, de hoogste Franse burgeronderscheiding, uitgereikt. De Britse zanger Elton John werd hier vorige maand ook mee onderscheiden.

Lees verder

Starspot

Miljuschka Witzenhausen schittert op cover Grazia

Geplaatst

op

door

Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij “trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie”.

Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

“Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is”, schrijft een volger. “Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size!”, zegt een ander. “De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! “, is ook een reactie.

Miljuschka heeft eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X