Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Freek Vonk (36) verliefd op Robyn (20)

Geplaatst

op

door

Freek Vonk is volgens de geruchten niet langer single. De bioloog (36) zou verliefd zijn op de 20-jarige Robyn uit Veldhoven. De twee zouden al meerdere malen met elkaar gezien zijn. 

Dat de twee meer dan vrienden zijn blijkt uit de filmpjes die Robyn ,volgens diverse media berichten, op sociale media zou posten. Daarop liggen de twee samen in bed. Hoe lang de twee elkaar kennen, waarvan ze elkaar kennen en of het klopt dat ze inderdaad een relatie hebben, is niet bekend. Zowel Freek als Robyn heeft nog niets over de geruchten gezegd.

Freek Vonk is al drie jaar vrijgezel. Zijn vorige vriendin was Eva Jinek, maar zij gingen in 2016 uit elkaar. Eva is inmiddels gelukkig met haar vriend Dexter, met wie ze zoontje Pax heeft gekregen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
André

krasi. jong sani a wani. juist die jongere geven hoofdpijn.Advertentie

Starspot

Monique Smit bevallen

Geplaatst

op

door

Monique Smit is gisteren bevallen van haar tweede kind. Trots deelt de dertigjarige zangeres vandaag een foto van de baby op Instagram.

Aan haar volgers laat Monique weten dat hij de naam Luca Liam heeft gekregen. Luca is haar tweede kind. Met haar vriend Martijn Molleman kreeg ze al eerder een zoon, de inmiddels driejarige Noah.

Lees verder

Starspot

Kanye West best verdienende rapper van het jaar

Geplaatst

op

door

Forbes heeft weer een nieuwe lijst samengesteld. Dit keer gaat het om de best verdienende celebrities van het afgelopen jaar. In de lijst worden alle muzikanten, personalities, entertainers en sporters op een op een rij gezet. De top 100 wordt aangevoerd door Taylor Swift die maar liefst 185 miljoen dollar verdiende met o.a. haar Reputation tour. Op nummer 2 vinden we Kylie Jenner die 170 miljoen binnenhaalde met haar succesvolle make-up merk. Op 3 staat Kanye West als eerste rapper. Zijn 150 miljoen kwam voornamelijk van zijn Yeezy samenwerking met adidas. Het is de eerste keer in vier jaar dat Kanye uberhaupt in de lijst te vinden is.

De eerstvolgende rapper die we tegenkomen is Jay-Z op plek 20 met 81 miljoen, evenveel als zijn vrouw Beyoncé. Het koppel wordt gevolgd door Drake op 25 (75 miljoen) en Diddy (70 miljoen).

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X