Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Famke Louise speelt hoofdrol in korte film Hitte

Geplaatst

op

door

Famke Louise heeft haar eerste hoofdrol te pakken. Regisseur Thessa Meijer en productiebedrijf July Film maken in opdracht van filmplatform Cineville de korte film Hitte, over een verlegen meisje dat tijdens een hittegolf verkoeling zoekt in een ijssalon en verliefd wordt op de ijsboer. Vanaf het moment dat ze in zijn ogen kijkt gebeuren er ‘rare dingen’. 

Volgens de regisseur is Famke Louise perfect voor de film “omdat ze niet alleen muzikaal is, maar ook een sterke persoonlijkheid en een goed gevoel voor humor heeft. Ze heeft zowel een lieve als een sexy kant.”

Om helemaal in de huid van haar personage te kruipen, heeft Famke een stotter-les gevolgd.

De opnames vinden op dit moment plaats. Hitte is vanaf donderdag 8 augustus te zien in 43 Cineville-theaters en online. De korte film maakt deel uit van drie producties die Cineville aflevert ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het filmplatform.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Monique Smit bevallen

Geplaatst

op

door

Monique Smit is gisteren bevallen van haar tweede kind. Trots deelt de dertigjarige zangeres vandaag een foto van de baby op Instagram.

Aan haar volgers laat Monique weten dat hij de naam Luca Liam heeft gekregen. Luca is haar tweede kind. Met haar vriend Martijn Molleman kreeg ze al eerder een zoon, de inmiddels driejarige Noah.

Lees verder

Starspot

Kanye West best verdienende rapper van het jaar

Geplaatst

op

door

Forbes heeft weer een nieuwe lijst samengesteld. Dit keer gaat het om de best verdienende celebrities van het afgelopen jaar. In de lijst worden alle muzikanten, personalities, entertainers en sporters op een op een rij gezet. De top 100 wordt aangevoerd door Taylor Swift die maar liefst 185 miljoen dollar verdiende met o.a. haar Reputation tour. Op nummer 2 vinden we Kylie Jenner die 170 miljoen binnenhaalde met haar succesvolle make-up merk. Op 3 staat Kanye West als eerste rapper. Zijn 150 miljoen kwam voornamelijk van zijn Yeezy samenwerking met adidas. Het is de eerste keer in vier jaar dat Kanye uberhaupt in de lijst te vinden is.

De eerstvolgende rapper die we tegenkomen is Jay-Z op plek 20 met 81 miljoen, evenveel als zijn vrouw Beyoncé. Het koppel wordt gevolgd door Drake op 25 (75 miljoen) en Diddy (70 miljoen).

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X