Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Fajah Lourens neemt filmrol van Imanuelle Grives over

Geplaatst

op

door

Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle Grives in de film Suriname over, zo vertelt ze op Radio538. “Het kwam nu toevallig op mijn pad omdat die actrice uitviel.” Grives zit nog altijd vast in de Belgische gevangenis nadat ze op het dancefestival Tomorrowland werd opgepakt met grote hoeveelheden drugs. 

Rodney Leysner, die de film produceert, zegt in gesprek dat Grives en nu dus Lourens zijn gecast voor de rol van het “liefje van een beruchte crimineel”. Leysner zegt niet op de hoogte te zijn geweest dat Grives’ voorbereidingen zo ver gingen. “Als we dat zouden hebben geweten, dan waren we daar fel tegen geweest.”

De producent zegt haar aanhouding als een klap te hebben ontvangen. “We betreuren dit ook echt. Imanuelle is een waanzinnig goede actrice en we waarderen haar als mens. We hopen voor haar dat dit met een sisser afloopt.”

Leysner noemt Lourens “een voor de hand liggende keuze” als vervanger van Grives. “Het is een heel leuke en heftige rol. Toen we nadachten wie er naast Imanuelle het beste bij zou passen, kwamen we snel uit bij Fajah.”

Imanuelle, die zegt dat ze de drugs verkocht ter voorbereiding op een nieuwe rol, nu dus ook bevestigt door haar management, zit nog tot zeker eind augustus vast in een Antwerpse gevangenis. 

De Belgische justitie ziet in het verweer van Imanuelle Grives overigens geen reden voor strafvermindering. ,,De zaak wordt getoetst en verder nagekeken, maar dat is onmogelijk een verschoningsgrond op het verhandelen van drugs. Op geen enkele manier. Met de hoeveelheden die ze op zak had niet”, zei woordvoerder Stephanie Chomé van het Parket Antwerpen van het Belgische Openbaar Ministerie (OM)

De 34-jarige Rotterdamse verliest sinds haar arrestatie de ene klus na de andere. Gisteren werd bekend dat ze niet langer ambassadrice is van het KNCV Tuberculosefonds. Eerder werd bekend dat ze ook niet meer het gezicht is van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Bovendien is ze ‘tijdelijk’ uit de KRO-NCRV jeugdserie SpangaS geschrapt.

Suriname is een nieuwe versie van de gelijknamige film die in 2011 te zien was in Surinaamse en enkele grote Nederlandse bioscopen.

De film draait om zakenman Winston Richter, die na een leven als drugsdealer terugkeert naar Suriname om zijn leven te beteren. Daar komt hij weer in aanraking met personen die hij kende uit de onderwereld en Richter wil voorkomen dat hij weer in het criminele circuit belandt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Soloshows Sally uitverkocht

Geplaatst

op

door

De drie eerste solovoorstellingen van Sally, die op 9, 10 en 11 december in theater Thalia worden gehouden, zijn uitverkocht. Sally zelf is totaal verrast hiermee. “Het is mijn eerste keer en ik wist niet hoe de fans erop zouden reageren, maar ik zie dat de belangstelling groot is”, reageert de actrice, bekend van toneelgroep Sambel Trasie.  

Vanwege de decemberdrukte en de beschikbaarheid van Thalia zijn er geen extra shows. De voorbereidingen naar de shows toe lopen goed. Volgens Sally is het niet eenvoudig om een solo stand-up show in elkaar te zetten, omdat je alleen bent en moet praten tot het publiek.

In het voorprogramma is er een verrassing. Als er ruimte is volgen er mee soloshows. Maar voor Sambel Trasie moet ook tijd worden vrijgemaakt, omdat Sally in maart 2020 met hun een nieuw stuk opvoert. Hoewel er vanuit Nederland al belangstelling is getoond voor de solowshows, wil Sally zich voorlopig niet daarop focussen. 

Lees verder

Starspot

Thomas Berge en Cassidy weer uit elkaar

Geplaatst

op

door

Thomas Berge en Cassidy Roeks zijn weer uit elkaar. De twee waren sinds mei dit jaar voor de derde keer bij elkaar. Ze hadden al drie jaar een knipperlichtrelatie.

In 2016 kwamen Berge en Roeks voor het eerst samen, een jaar later ging dat uit, maar toch hervonden ze de liefde weer. In oktober 2018 zetten ze wederom een punt achter hun relatie, om het in mei 2019 toch weer te proberen. Maar ook deze derde poging hield geen stand.

“Lieve sukkel”, schrijft Cassidy op Instagram. „Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride… Ik ben je dankbaar voor alle mooie dagen, de onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven. Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe”

En voor wie de boodschap nog niet helder was, vervolgt ze: „Hierbij willen Thomas Berge en ik laten weten dat wij ervoor gekozen hebben om voor nu beiden onze eigen weg te gaan. We hopen dat jullie onze privacy hierin willen respecteren.”

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen