Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Fajah Lourens neemt filmrol van Imanuelle Grives over

Geplaatst

op

door

Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle Grives in de film Suriname over, zo vertelt ze op Radio538. “Het kwam nu toevallig op mijn pad omdat die actrice uitviel.” Grives zit nog altijd vast in de Belgische gevangenis nadat ze op het dancefestival Tomorrowland werd opgepakt met grote hoeveelheden drugs. 

Rodney Leysner, die de film produceert, zegt in gesprek dat Grives en nu dus Lourens zijn gecast voor de rol van het “liefje van een beruchte crimineel”. Leysner zegt niet op de hoogte te zijn geweest dat Grives’ voorbereidingen zo ver gingen. “Als we dat zouden hebben geweten, dan waren we daar fel tegen geweest.”

De producent zegt haar aanhouding als een klap te hebben ontvangen. “We betreuren dit ook echt. Imanuelle is een waanzinnig goede actrice en we waarderen haar als mens. We hopen voor haar dat dit met een sisser afloopt.”

Leysner noemt Lourens “een voor de hand liggende keuze” als vervanger van Grives. “Het is een heel leuke en heftige rol. Toen we nadachten wie er naast Imanuelle het beste bij zou passen, kwamen we snel uit bij Fajah.”

Imanuelle, die zegt dat ze de drugs verkocht ter voorbereiding op een nieuwe rol, nu dus ook bevestigt door haar management, zit nog tot zeker eind augustus vast in een Antwerpse gevangenis. 

De Belgische justitie ziet in het verweer van Imanuelle Grives overigens geen reden voor strafvermindering. ,,De zaak wordt getoetst en verder nagekeken, maar dat is onmogelijk een verschoningsgrond op het verhandelen van drugs. Op geen enkele manier. Met de hoeveelheden die ze op zak had niet”, zei woordvoerder Stephanie Chomé van het Parket Antwerpen van het Belgische Openbaar Ministerie (OM)

De 34-jarige Rotterdamse verliest sinds haar arrestatie de ene klus na de andere. Gisteren werd bekend dat ze niet langer ambassadrice is van het KNCV Tuberculosefonds. Eerder werd bekend dat ze ook niet meer het gezicht is van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Bovendien is ze ‘tijdelijk’ uit de KRO-NCRV jeugdserie SpangaS geschrapt.

Suriname is een nieuwe versie van de gelijknamige film die in 2011 te zien was in Surinaamse en enkele grote Nederlandse bioscopen.

De film draait om zakenman Winston Richter, die na een leven als drugsdealer terugkeert naar Suriname om zijn leven te beteren. Daar komt hij weer in aanraking met personen die hij kende uit de onderwereld en Richter wil voorkomen dat hij weer in het criminele circuit belandt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise wordt fee in The Christmas Show

Geplaatst

op

door

Famke Louise speelt dit jaar een rol in The Christmas Show. De zangeres en vlogster kruipt in de huid van een van de drie feeën. Voor de vijfde editie van het spektakel vormt het sprookje Doornroosje de basis.

Voor Famke betekent de rol haar theaterdebuut. Eerder dit jaar was ze al te zien in de korte film Hitte. De 20-jarige zangeres vindt het een hele eer dat ze is gevraagd. “Ik bedoel het is in de Ziggo Dome, het is supergroot. Ik mag acteren en ik heb leuke tegenspelers”, vertelt ze aan het ANP. “Het is een supertoffe rol. Toen het op tafel werd gegooid had ik meteen zoiets van: ja, dat gaan we gewoon doen.”

Dat het nieuw is, maakt voor Famke niet uit. “Het is daardoor wel een extra uitdaging. Ik heb er heel veel zin in”, aldus de zangeres, die naar eigen zeggen een lieve fee neer gaat zetten. “Ik ga proberen om heel erg mijzelf er in te leggen. Het moet echt een Famke Louise-fee worden. Misschien zelfs met chains om mijn nek”, grapt ze.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Celinde Schoenmaker en Carlo Boszhard hun opwachting maken. Celinde neemt net als vorig jaar, toen het verhaal rond Assepoester centraal stond, de rol van prinses op zich. Carlo vertolkt wederom de rol van De Verteller. De rest van de cast wordt volgende maand bekendgemaakt.

Doornroosje en de Kerstprins wordt op 21 december voor het eerst opgevoerd in de Ziggo Dome. Een dag later is er nog een voorstelling. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Lees verder

Starspot

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is bestbetaalde acteur

Geplaatst

op

door

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is de bestbetaalde acteur van het afgelopen jaar. Hij verdiende vorig jaar ruim 80 miljoen euro, schrijft zakenblad Forbes. Vorig jaar, toen hij ruim 106 miljoen euro verdiende, stond hij op de tweede plaats in de top tien van bestbetaalde acteurs.

Johnson haalde zijn riante inkomen vorig jaar onder meer met de films Hobbs & Shaw, een spin-off van de Fast & Furious-reeks, en produceerde Shazam! en Fighting with my family. Ook verdiende hij geld aan zijn samenwerking met sportmerk Under Armour.

Acteur Chris Hemsworth is met een inkomen van 68 miljoen euro goed voor een tweede plek, gevolgd door Robert Downey Jr., die 59 miljoen verdiende. De tiende plaats was voor Will Smith, die vorig jaar ruim 31 miljoen euro bijschreef. Opvallend genoeg speelde hij in 2018 slechts in één film.

Vorig jaar was George Clooney nog de bestbetaalde acteur. Dat kwam toen vooral doordat hij zijn tequila-merk had verkocht, wat ongeveer 900 miljoen euro opbracht. Dit jaar ontbrak Clooney in de top tien.

Vrijdag publiceert Forbes de lijst met bestbetaalde actrices. Vorig jaar was dat Scarlett Johansson, die 36,5 miljoen euro verdiende.

Onlangs was The Rock nog te zien in Hobbs & Shaw, een spin-off van de Fast & Furious-reeks.

Lees verder

Meest gelezen

X