Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Eva Simons richt zich weer op carrière na relatiebreuk

Geplaatst

op

door

Eva Simons heeft aan RTL laten weten dat ze een zware tijd achter de rug heeft gehad maar dat het nu weer goed met haar gaat. Simons een haar ex-partner Sidney Samson besloten in september een punt achter hun huwelijk te zetten.

Sinds haar breuk met de DJ had Eva Simons niets meer van zich laten horen in de media. Maar nu laat zij dus weten dat het goed met haar gaat en dat zij en Sidney vrienden blijven. Komende tijd zal Simons zich weer storten op haar zangcarrière. Ze geeft aan dat dit haar veel afleiding biedt. Ook zal zij zich weer gaan inzetten voor een nieuw seizoen van talentenjacht idols. In 2012 kreeg Eva Simons een relatie met DJ Sidney Samson. In 2014 trouwde het stel maar vanwege hun drukke carrières hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X