Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Eis twee jaar cel plus boete voor Imanuelle Grives

Geplaatst

op

door

Het openbaar ministerie heeft vanochtend voor de correctionele rechtbank van Antwerpen 2 jaar cel en 8.000 euro boete geëist tegen de Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34). Grives moet zich samen met twee Amerikaanse vrouwen verantwoorden voor handel in verdovende middelen op het dancefestival Tomorrowland in Boom.

Grives werd op 21 juli samen met twee Amerikaanse vrouwen van 39 en 41 jaar gecontroleerd aan de ingang van het festival in Boom. De Nederlandse actrice had 1 gram cannabis, 5 xtc-pillen, 15 gram MDMA, 10 gram cocaïne en 2,3 gram ketamine bij. 

Bij de huiszoeking op hun tijdelijke verblijfadres in Rumst werd nog veel meer drugs gevonden: 77 xtc-pillen, 1,80 gram hasj, 11,20 gram cocaïne, 11,80 gram amfetamine, 9,80 gram ketamine, 3,85 gram MDMA, 178,90 gram GHB en 1,20 gram cannabis.
Grives verklaarde dat ze zich voorbereidde op een acteerrol. Ze mocht eind september de gevangenis verlaten na betaling van een borgsom van 5.000 euro.

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vindt vandaag de eerste themazitting plaats met mensen die afgelopen zomer betrapt werden op het dealen van verdovende middelen op Tomorrowland. Er worden in totaal 55 dealers vervolgd, vandaag zitten de eerste 18 op de beklaagdenbank. De rechtbank krijgt twaalf dossiers voorgeschoteld. 

Het gaat in tien dossiers om handel en bezit van verdovende middelen. De beklaagden zijn negen Britten, vier Nederlanders, een Duitser, een Spanjaard en een Australiër tussen 18 en 46 jaar. In twee dossiers is er sprake van oplichting en de verkoop van neppillen. Daarvoor moeten twee Italianen van 33 en 44 zich verantwoorden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Benni

Ik vind dat ze zwaar word gestraft. 2 jaar en 8 000. Heel zwaar moord zelf zitten ze soms maar 4 jaar. Zwaar hoor..Advertentie

Starspot

Thomas Berge en Cassidy weer uit elkaar

Geplaatst

op

door

Thomas Berge en Cassidy Roeks zijn weer uit elkaar. De twee waren sinds mei dit jaar voor de derde keer bij elkaar. Ze hadden al drie jaar een knipperlichtrelatie.

In 2016 kwamen Berge en Roeks voor het eerst samen, een jaar later ging dat uit, maar toch hervonden ze de liefde weer. In oktober 2018 zetten ze wederom een punt achter hun relatie, om het in mei 2019 toch weer te proberen. Maar ook deze derde poging hield geen stand.

“Lieve sukkel”, schrijft Cassidy op Instagram. „Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride… Ik ben je dankbaar voor alle mooie dagen, de onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven. Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe”

En voor wie de boodschap nog niet helder was, vervolgt ze: „Hierbij willen Thomas Berge en ik laten weten dat wij ervoor gekozen hebben om voor nu beiden onze eigen weg te gaan. We hopen dat jullie onze privacy hierin willen respecteren.”

Lees verder

Starspot

Grootse bigiyari viering voor Jerrel Vierklau

Geplaatst

op

door

De bekende theaterman van A Sa Go, Jerrel ‘Ba Sukru’ Vierklau, wordt vijftig en zal dit heuglijk feit groots vieren. Voor hem is het dubbel feest, want hij is niet alleen jarig maar zit ook dertig jaar in de toneelwereld. Over het feest-theaterspektakel dat A Sa Go heeft voorbereid is Vierklau bijzonder enthousiast, omdat al de personages waarmee hij bekend is geworden zoals Ba Sukru, de bonuman en pras’ oso Nette de revue zullen passeren.

De speciale friyari oso theatervoorstelling van A Sa Go wordt op 26 oktober gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. Volgens regisseur Humphrey van Hetten wordt het niet alleen een gezellig en druk programma met theater, maar ook een mooie avond met veel entertainment van vrienden van Jerrel zoals Dino Burnet.

Die avond wordt het nieuw stuk ‘Yong wentye e waka law law’ opgevoerd. Dit stuk gaat over jonge dames, die oudere mannen voor de gek denken te houden. Echter zijn het aan de andere kant ook de mannen die zich voor de gek willen laten houden, omdat ze denken een yong doifi aan de haak te hebben geslagen. Maar ze weten dat zo’n jonge dame niet echt van ze houdt, maar gewoon misbruik van ze maakt. Den dames den tempo hey en jij hebt je leven al gehad”, vertelt Van Hetten.

Op het programma staan optredens van Sambel Trasie en andere theatervrienden zoals Muriel Mase, Ruben Silvin, Glenn Huisden, Lucien Vriese, Daniella ‘Sproeti’ Dorder en Louis Vismale. De bekende Willietje, Dino Burnet, zal ‘Lobi Singi’ presenteren alsook een friyari boskopu. De muziek komt van Master Kaseko, Marcia Dalfour, Gowtu Moni, Effe anders, Ama zangkoor, Flipdancers en Aptijd. Volgens Van Hetten zijn er ook leuke verrassingen voor het publiek en de jarige.

Lees verder

Meest gelezen

X