Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Dynasty-actrice Diahann Carroll (84) overleden

Geplaatst

op

door

De Amerikaanse actrice Diahann Carroll is vrijdag op 84-jarige leeftijd overleden. Ze was vooral bekend van haar terugkerende rol van Dominique Deveraux in Dynasty. 

Met haar rol van halfzus van Blake Carrington was ze in de jaren tachtig de eerste zwarte actrice die schitterde in een primetime soapserie. Diahann Carroll Johnson won in 1969 een Golden Globe voor haar rol als Julia Baker in de tv-serie Juliaen werd in 1975 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film Claudine. Ze speelde in diverse televisieseries, waaronder Grey’s Anatomyen White Collar. In 1983 was zij de eerste zwarte actrice die een blanke actrice in een theaterproductie op Broadway verving.

Diahann Carroll stierf in haar huis in Los Angeles, maakte haar dochter bekend aan The Hollywood Reporter. Carroll trouwde in haar leven vier keer.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X