Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Dynasty-actrice Diahann Carroll (84) overleden

Geplaatst

op

door

De Amerikaanse actrice Diahann Carroll is vrijdag op 84-jarige leeftijd overleden. Ze was vooral bekend van haar terugkerende rol van Dominique Deveraux in Dynasty. 

Met haar rol van halfzus van Blake Carrington was ze in de jaren tachtig de eerste zwarte actrice die schitterde in een primetime soapserie. Diahann Carroll Johnson won in 1969 een Golden Globe voor haar rol als Julia Baker in de tv-serie Juliaen werd in 1975 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film Claudine. Ze speelde in diverse televisieseries, waaronder Grey’s Anatomyen White Collar. In 1983 was zij de eerste zwarte actrice die een blanke actrice in een theaterproductie op Broadway verving.

Diahann Carroll stierf in haar huis in Los Angeles, maakte haar dochter bekend aan The Hollywood Reporter. Carroll trouwde in haar leven vier keer.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder

Meest gelezen