Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

door

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Viktor Verhulst reageert na auto-ongeluk

Geplaatst

op

door

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram.

Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Verhulst. “Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks 17u in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de VIER-presentator kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. Verhulst dankt zijn fans. “Ik wil graag iedereen bedanken voor de lieve berichtjes”, schrijft hij.

Lees verder

Starspot

Samenwerking Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey

Geplaatst

op

door

Een paar maanden terug werd een opvallende samenwerking tussen Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey bekend gemaakt. Popliefhebbers moesten echter nog even geduld voordat hun gezamenlijke project ook echt gelanceerd werd, maar gelukkig is het wachten nu voorbij! De drie sterren Ariana Grande (26), Miley Cyrus (26) en Lana Del Rey (34) lanceren namelijk de single Don’t Call Me Angel. Het nummer is de titelsong van de nieuwe Charlie’s Angels-film die half november uitkomt.

Voor Miley en Ariana is het al de tweede maal dat ze samen in de studio stonden. In 2015 sloegen ze ook al de handen in elkaar voor een cover van het nummer ‘Don’t dream it’s over’ van Crowded House.

In de nieuwe Charlie’s Angels-film zijn de hoofdrollen weggelegd voor  Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Andere rollen zijn er voor Patrick Stewart, Sam Claflin en Djimon Hounsou. In Amerika is de film al vanaf half november te zien, in Nederland is het wachten tot half november.

Lees verder

Meest gelezen

X