Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Drake geeft 3 shows in Nederland

Geplaatst

op

Drake geeft op 23, 25 en 26 april concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten voor de optredens gaan vrijdag in de verkoop.

De 32-jarige rapper maakte het nieuws over zijn Europese Assassination Vacation Tour dinsdag bekend via sociale media.

Tijdens de tournee, die volgt op het verschijnen van Drakes vijfde studioalbum Scorpion, geeft de Canadese rapper ook meerdere optredens in Manchester, Parijs, Londen, Dublin, Birmingham en Antwerpen. De plaat verscheen eind juni en werd wereldwijd al meer dan een miljard keer gestreamd.

Rapper en zanger Tory Lanez verzorgt tijdens de 22 shows van Drake het voorprogramma.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Nabestaanden brengen nieuw album Prince uit

Geplaatst

op

Nabestaanden van Prince brengen in juni een nieuw album van de in 2016 overleden zanger uit. Op de plaat staan door Prince ingezongen liedjes die hij schreef voor andere artiesten, laten de erven weten in een verklaring.

Op het album Originals staan vijftien nummers waarvan er veertien nooit eerder door Prince zijn uitgebracht. Jay-Z en manager Troy Carter werden door de nabestaanden gevraagd om de plaat samen te stellen.

Originals is vanaf 7 juni, op de verjaardag van Prince, twee weken lang exclusief te beluisteren bij Jay-Z’s streamingdienst Tidal. Daarna is het album ook te koop en te horen via andere kanalen.

ANP

Lees verder

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Meest gelezen