Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

DJ Tiësto is getrouwd

Geplaatst

op

door

Dit weekend is 538-dj Tiësto (50) getrouwd met zijn vriendin Annika Backes (22). De twee gaven elkaar zaterdag het ‘ja’-woord op een hele bijzondere plek, middenin de woestijn in de Amerikaanse staat Utah.

Op Instagram deelt hij prachtige foto’s van hem met zijn vrouw Annika…

Tijs Verwest, zoals hij echt heet, schrijft op Instagram bij het kiekje: ”Liefde van mijn leven, 21-09-2019.”

Het stroomt felicitaties in de comments op de mooie foto’s. 

Annika en Tijs ontmoetten elkaar in 2015 in een restaurant in New York waar ze door gezamenlijke vrienden aan elkaar werden voorgesteld. Twee jaar later ging Tijs op z’n knieën op de Malediven. Annika vertelt over het aanzoek: ‘Ik dacht dat we gewoon romantisch gingen dineren, maar toen we bij het restaurant aankwamen wist ik dat er iets aan de hand was. We waren allebei zo nerveus en enthousiast dat hij eigenlijk meteen op zijn knieën ging. Het was zo romantisch en over de top.’

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen