Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Disney channel acteur Cameron Boyce (20) overleden

Geplaatst

op

door

De Amerikaanse acteur Cameron Boyce is overleden. Hij was een van de sterren van tv-zender Disney Channel. Daar speelde hij mee in de serie “Jessie” en de films  “Descendants” en “Descendants 2”. Boyce was eind mei net 20 jaar geworden. 

Zijn familie heeft zijn dood bevestigd aan de Amerikaanse zender ABC News. Hij had een medische aandoening waarvoor hij behandeld werd, maar het is hem toch fataal geworden.

Met pijn in het hart moeten we mededelen dat we Cameron zaterdagochtend hebben verloren“, laat een woordvoerder weten namens de familie. “Hij is overleden in zijn slaap na een aanval die het gevolg was van een medische aandoening waar hij al langer mee te kampen had“. Meer informatie over welke aandoening is niet bekend. 

Boyce was 12 jaar toen hij de rol van Luke Ross kreeg in de tv-serie “Jessie” op Disney Channel. De serie gaat over een jong meisje, Jessie, dat met grote dromen naar New York City trekt en er een baantje aanneemt als nanny bij een rijk gezin. Boyce speelt een van de kinderen waar Jessie op moet passen. De rol werd speciaal voor hem geschreven, omdat de makers van de serie erg onder de indruk waren van hem tijdens de audities. 

Vier jaar later krijgt hij een van de hoofdrollen in de tv-film “Descendants”. Die film gaat over de avonturen van de kinderen van slechte sprookjespersonages, zoals de boze fee uit “Doornroosje”, de koningin uit “Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen” en Jafar uit “Aladdin”. Boyce speelde in de film de zoon van Cruella De Vil uit “101 dalmatiërs”. In augustus komt de derde film in de reeks uit. 

Op Twitter, Facebook en Instagram regent het reacties op het overlijden van Boyce. Op zijn laatste Instagrampost reageerde onder anderen Skai Jackson, die Zuri Ross vertolkt in “Jessie”. “Ik hou van jou, je zit voor altijd in mijn hart”, schrijft ze.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder

Starspot

Viktor Verhulst reageert na auto-ongeluk

Geplaatst

op

door

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram.

Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Verhulst. “Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks 17u in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de VIER-presentator kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. Verhulst dankt zijn fans. “Ik wil graag iedereen bedanken voor de lieve berichtjes”, schrijft hij.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X