Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Disney channel acteur Cameron Boyce (20) overleden

Geplaatst

op

door

De Amerikaanse acteur Cameron Boyce is overleden. Hij was een van de sterren van tv-zender Disney Channel. Daar speelde hij mee in de serie “Jessie” en de films  “Descendants” en “Descendants 2”. Boyce was eind mei net 20 jaar geworden. 

Zijn familie heeft zijn dood bevestigd aan de Amerikaanse zender ABC News. Hij had een medische aandoening waarvoor hij behandeld werd, maar het is hem toch fataal geworden.

Met pijn in het hart moeten we mededelen dat we Cameron zaterdagochtend hebben verloren“, laat een woordvoerder weten namens de familie. “Hij is overleden in zijn slaap na een aanval die het gevolg was van een medische aandoening waar hij al langer mee te kampen had“. Meer informatie over welke aandoening is niet bekend. 

Boyce was 12 jaar toen hij de rol van Luke Ross kreeg in de tv-serie “Jessie” op Disney Channel. De serie gaat over een jong meisje, Jessie, dat met grote dromen naar New York City trekt en er een baantje aanneemt als nanny bij een rijk gezin. Boyce speelt een van de kinderen waar Jessie op moet passen. De rol werd speciaal voor hem geschreven, omdat de makers van de serie erg onder de indruk waren van hem tijdens de audities. 

Vier jaar later krijgt hij een van de hoofdrollen in de tv-film “Descendants”. Die film gaat over de avonturen van de kinderen van slechte sprookjespersonages, zoals de boze fee uit “Doornroosje”, de koningin uit “Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen” en Jafar uit “Aladdin”. Boyce speelde in de film de zoon van Cruella De Vil uit “101 dalmatiërs”. In augustus komt de derde film in de reeks uit. 

Op Twitter, Facebook en Instagram regent het reacties op het overlijden van Boyce. Op zijn laatste Instagrampost reageerde onder anderen Skai Jackson, die Zuri Ross vertolkt in “Jessie”. “Ik hou van jou, je zit voor altijd in mijn hart”, schrijft ze.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Amanda Balk terug bij haar ex Stavros na witwasschandaal

Geplaatst

op

door

Amanda Balk laat op Instagram weten weer terug te zijn bij haar ex Stavros T. In januari vertelde de realityster nog te gaan scheiden van de Griekse Stavros, nadat hij werd opgepakt voor het telen van zeer grote hoeveelheden hennep gedurende een lange periode en het witwassen van geld.

De realityster plaatst nu een foto van hun samen met de tekst: “Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar.” Amanda Balk liet afgelopen maandag aan RTL Boulevard weten dat het hartstikke goed met haar gaat. “Met mijn dochter nog veel beter, dat is het belangrijkste.” Toen liet ze nog niets blijken van een eventuele verzoening met Stavros.

In mei kwam Stavros T. weer op vrije voeten, nadat de voorlopige hechtenis werd geschorst. De voorwaarde is wel dat hij zich meldt bij de Reclassering en een enkelband draagt.

Het management van de realityster laat in een statement weten: „Amanda en Stavros gaan proberen er samen uit te komen. En ze is tot de conclusie gekomen dat zij getrouwd is met Stavros om duizenden verschillende redenen. Ze ziet al deze redenen nog steeds in hem, ondanks zijn fouten. Op basis daarvan vindt ze het de moeite waard om hem nog een kans te geven zich te bewijzen.”

Lees verder

Starspot

Aanklacht tegen Kevin Spacey voor misbruik ingetrokken

Geplaatst

op

door

Acteur Kevin Spacey wordt niet langer vervolgd voor seksueel misbruik van een 18-jarige man in 2016. De Amerikaanse aanklagers hebben de aanklachten ingetrokken omdat de man die Spacey beschuldigt niet over alles wilde getuigen.

De cafémedewerker die zegt dat Spacey hem misbruikte, weigert te getuigen over een telefoon die hij zou zijn kwijtgeraakt. Volgens de advocaten van de acteur staan er op de telefoon gegevens die hem kunnen vrijpleiten en ze wilden het toestel onderzoeken op verwijderde berichten.

In de rechtbank ontkende de medewerker vorige week berichten van zijn telefoon te hebben verwijderd of schermafbeeldingen te hebben gemanipuleerd. Toen Spaceys advocaten vroegen of hij wist dat knoeien met bewijs strafbaar is, beriep hij zich op het vijfde amendement van de Amerikaanse grondwet. Daarin staat dat niemand tegen zichzelf hoeft te getuigen.

De rechter besloot daarop de verklaring van de cafémedewerker uit het strafdossier te schrappen. Na een week beraad heeft de aanklager nu besloten om de zaak te laten vallen.

Spacey is door verscheidene andere mannen en jongens beschuldigd van seksueel misbruik en opgepast gedrag, Onder hen was collega-acteur Anthony Rapp, die zei dat Spacey hem in 1986 had proberen te verleiden. Rapp was toen 14 jaar. Spacey heeft zich daarvoor verontschuldigd en werd door Netflix uit de serie House of Cards gezet.

De aanklacht van de cafémedewerker was de enige lopende strafzaak tegen Kevin Spacey. De steracteur heeft steeds gezegd dat hij niet schuldig is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X