Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Demi Lovato showt haar ware bikinilijf mét cellulitis

Geplaatst

op

door

Demi Lovato heeft haar grootste angst overwonnen door een ongefilterde bikinifoto van zichzelf op Instagram te posten, waarop duidelijk cellulitis te zien is. De zangeres plaatste vandaag een bikinifoto van zichzelf op Instagram, zonder deze te bewerken of een filter eroverheen te gooien. “Dit is mijn grootste angst,” vertrouwt ze haar volgers toe.

Demi Lovato deelt belangrijke boodschap bij bikinifoto

Nóg mooier dan de foto, is misschien wel de tekst die de 27-jarigeonder de post plaatst. “Ik ben het ZO zat om me te schamen voor mijn lichaam, om mijn foto’s te bewerken (ja, eerdere bikinifoto’s zijn bewerkt. Dat haat ik, maar het is de waarheid), zodat anderen denken dat ik voldoe aan HUN idee van wat mooi zijn is,” begint ze.

Demi vertelt dat ze zich niet altijd zo voelde. “Ik ben blij dat ik nu terug ben in de tv-/film-wereld zonder dat ik mezelf een inspannend work-out schema opleg voor dagen waarop ik 14 uur werk. Of dat ik mezelf een verjaardagstaart ontzeg, om in plaats daarvan mijn kaarsjes op watermeloen met slagroom uit te blazen, omdat ik doodsbang was voor echte taart en me ellendig voelde door een gestoord dieet.”

“Dit ben ik,” gaat ze verder. “Onbeschaamd, niet bang en trots dat ik een lichaam heb dat zo veel overwonnen heeft en dat me blijft verbluffen op het moment dat ik ooit (hopelijk) een kind op de wereld zet. Dit ben ik: rauw, echt. En ik hou van mezelf. En jij zou ook van jezelf moeten houden.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Starspot

Peter R. de Vries woest op Transavia

Geplaatst

op

door

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is niet te spreken over de service van Transavia. Op Twitter haalt hij hard uit naar de vliegmaatschappij.

Wie denkt dat Peter R. de Vries altijd businessclass vliegt heeft het mis. Peter vliegt af en toe ook met een low-cost maatschappij en zit gewoon in economyclass. Maar het kan nog veel erger voor de misdaadverslaggever, hij zat zelfs op de middelste stoel. Dit tot grote ergernis van hem.

Hij haalt dan ook uit naar de luchtmaatschappij. Hij had echt geen ruimte en zat compleet klem op de middenstoel – waarschijnlijk zijn ego ook. – “Ik verbaas me er nog steeds over dat dit is toegestaan.” Schrijft hij. Maar het kan ook nog erger, is in zijn tweet te lezen. “Een regelrechte gotspe is het telkens omroepen: ‘We hope you will enjoy your flight…’.. Dan heb je wel lef, zeg.”

Op het sociale medium reageren bezoekers dan ook sarcastisch op Peter. “Gelukkig heb je geen lange tenen” en “Welkom bij het gepeupel” zijn slechts enkele van de reacties. De hashtag #prayforPeter is dan ook een grote hit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X