Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ondanks falend ticketsysteem concert Rammstein in Nijmegen binnen een uur uitverkocht

Geplaatst

op

door

Fans van de Duitse metalband Rammstein deden vrijdag wanhopig pogingen om kaarten te kopen voor het concert dat volgend jaar gehouden wordt in Nijmegen. Door onbekende oorzaak lag het systeem waarmee de kaarten konden worden aangeschaft grotendeels plat.

Vanaf 11.00 uur konden via de online ticketshop Eventim kaarten worden gekocht. Vele fans zaten klaar om zich te verzekeren van een toegangsbewijs, maar zij kwamen bedrogen uit. Door de enorme animo was het druk op de servers van de website en lukte het meerdere geïnteresseerden niet langs de wachtrij te komen en werden anderen uit de wachtrij gegooid. Er waren ook fans die wel door de wachtrij kwamen, maar er daarna alsnog niet in slaagden tickets te kopen. Zij beklagen zich op Facebook over de slechte bereikbaarheid van het bedrijf dat de tickets verkoopt.

Rond 12.15 uur leken de grootste problemen minder te worden en meldden steeds meer fans dat ze een kaartje hebben bemachtigd. 

Zoals bij ieder concert zijn er ook nu weer fans die hun net aangeschafte kaarten snel doorverkopen, in de hoop er winst op te maken.

Ondanks het falend ticketsysteem. Waren binnen een uur alle beschikbare kaarten verkocht.

De Duitse metalband treedt volgend jaar op 24 juni op in het Goffertpark

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Zanger en activist Johnny Clegg (66) overleden

Geplaatst

op

door

De Zuid-Afrikaanse zanger en activist Johnny Clegg is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij werd als blanke artiest in Zuid-Afrika bekend vanwege zijn strijd tegen apartheid.

Clegg werd ook wel ‘de witte Zulu’ genoemd, naar de grootste donkere bevolkingsgroep in Zuid-Afrika. De zanger startte in 1969 de band Juluka met een zwarte gitarist, maar in die tijd was dat in Zuid-Afrika streng verboden. Hij had kritiek op het beleid in zijn land en werd door het apartheidsregime dan ook actief tegengewerkt. Het hoogtepunt uit zijn carrière was, naar eigen zeggen, het moment dat president Nelson Mandela hem tijdens een concert in Frankfurt in 1999 op het podium verraste.

Naast verschillende onderscheidingen in zijn thuisland, kreeg Clegg in 1991 voor zijn verdiensten ook de Légion d’Honneur, de hoogste Franse burgeronderscheiding, uitgereikt. De Britse zanger Elton John werd hier vorige maand ook mee onderscheiden.

Lees verder

Starspot

Miljuschka Witzenhausen schittert op cover Grazia

Geplaatst

op

door

Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij “trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie”.

Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

“Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is”, schrijft een volger. “Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size!”, zegt een ander. “De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! “, is ook een reactie.

Miljuschka heeft eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X