Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ondanks falend ticketsysteem concert Rammstein in Nijmegen binnen een uur uitverkocht

Geplaatst

op

door

Fans van de Duitse metalband Rammstein deden vrijdag wanhopig pogingen om kaarten te kopen voor het concert dat volgend jaar gehouden wordt in Nijmegen. Door onbekende oorzaak lag het systeem waarmee de kaarten konden worden aangeschaft grotendeels plat.

Vanaf 11.00 uur konden via de online ticketshop Eventim kaarten worden gekocht. Vele fans zaten klaar om zich te verzekeren van een toegangsbewijs, maar zij kwamen bedrogen uit. Door de enorme animo was het druk op de servers van de website en lukte het meerdere geïnteresseerden niet langs de wachtrij te komen en werden anderen uit de wachtrij gegooid. Er waren ook fans die wel door de wachtrij kwamen, maar er daarna alsnog niet in slaagden tickets te kopen. Zij beklagen zich op Facebook over de slechte bereikbaarheid van het bedrijf dat de tickets verkoopt.

Rond 12.15 uur leken de grootste problemen minder te worden en meldden steeds meer fans dat ze een kaartje hebben bemachtigd. 

Zoals bij ieder concert zijn er ook nu weer fans die hun net aangeschafte kaarten snel doorverkopen, in de hoop er winst op te maken.

Ondanks het falend ticketsysteem. Waren binnen een uur alle beschikbare kaarten verkocht.

De Duitse metalband treedt volgend jaar op 24 juni op in het Goffertpark

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X