Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Concert Franse rapper MHD afgelast

Geplaatst

op

door

Het concert van de Franse rapper MHD, die vandaag zou optreden in AFAS Live, is afgelast. De rapper zit in de gevangenis nadat hij is aangehouden na een dodelijke vechtpartij in Parijs afgelopen juli. De politie doet onderzoek in hoeverre de 24-jarige MHD daadwerkelijk betrokken was.

Het concert wordt verplaatst naar een nog onbekende datum, de verkochte tickets blijven geldig.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Zanger en activist Johnny Clegg (66) overleden

Geplaatst

op

door

De Zuid-Afrikaanse zanger en activist Johnny Clegg is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij werd als blanke artiest in Zuid-Afrika bekend vanwege zijn strijd tegen apartheid.

Clegg werd ook wel ‘de witte Zulu’ genoemd, naar de grootste donkere bevolkingsgroep in Zuid-Afrika. De zanger startte in 1969 de band Juluka met een zwarte gitarist, maar in die tijd was dat in Zuid-Afrika streng verboden. Hij had kritiek op het beleid in zijn land en werd door het apartheidsregime dan ook actief tegengewerkt. Het hoogtepunt uit zijn carrière was, naar eigen zeggen, het moment dat president Nelson Mandela hem tijdens een concert in Frankfurt in 1999 op het podium verraste.

Naast verschillende onderscheidingen in zijn thuisland, kreeg Clegg in 1991 voor zijn verdiensten ook de Légion d’Honneur, de hoogste Franse burgeronderscheiding, uitgereikt. De Britse zanger Elton John werd hier vorige maand ook mee onderscheiden.

Lees verder

Starspot

Miljuschka Witzenhausen schittert op cover Grazia

Geplaatst

op

door

Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij “trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie”.

Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

“Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is”, schrijft een volger. “Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size!”, zegt een ander. “De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! “, is ook een reactie.

Miljuschka heeft eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X