Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Comedykwartet Gabbers doen het nog een keer

Geplaatst

op

Het populaire comedy viertal Jandino Asporaat, Guido Weijers, Phillippe Geubels en Roué Verveer komen na hun succes van dit jaar, volgend jaar weer terug met een nieuwe show “Gabbers”.

De vier komedianten bundelden hun krachten dit jaar voor het eerst samen en gaven maar liefst vier shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Na dit enorme succes heeft RTL Live Entertainment donderdag bekend gemaakt dat de cabaretiers volgend jaar 16 en 17 juni met een nieuwe show komen in de Ziggo Dome.

Het doel van de vier mannen is om het volgend jaar nog grootser en nog veelzijdiger te maken. Op 27 augustus start de kaartverkoop voor de shows van volgend jaar. Dat is tevens de dag waarop RTL4 om 20:00 uur een registratie van de eerste Gabbers-show van dit jaar uitzend.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Rapper Frenna wint een Edison Popprijs

Geplaatst

op

Rapper Frenna heeft gisteravond een Edison Popprijs gewonnen voor zijn album Francis . Hij nam het op tegen oa Ronnie Flex en Bizzey in de categorie Beste Hiphop. De Edisons die in Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvonden zijn de belangrijkste muziekprijzen in Nederland.

Lees verder

Starspot

Rapper Jonna Fraser vader geworden

Geplaatst

op

Rapper Jonna Fraser is vader geworden. Hij maakte het bekend met een foto op Instagram, waarop te zien is hoe hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt, “Noem een beter rapduo dan ik en mijn zoon. Welkom Ace Jonathan Grando.”
Afgelopen zomer maakte hij bekend dat hij en zijn vriendin een zoon zouden krijgen.

Lees verder

Meest gelezen