Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Comedykwartet Gabbers doen het nog een keer

Geplaatst

op

Het populaire comedy viertal Jandino Asporaat, Guido Weijers, Phillippe Geubels en Roué Verveer komen na hun succes van dit jaar, volgend jaar weer terug met een nieuwe show “Gabbers”.

De vier komedianten bundelden hun krachten dit jaar voor het eerst samen en gaven maar liefst vier shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Na dit enorme succes heeft RTL Live Entertainment donderdag bekend gemaakt dat de cabaretiers volgend jaar 16 en 17 juni met een nieuwe show komen in de Ziggo Dome.

Het doel van de vier mannen is om het volgend jaar nog grootser en nog veelzijdiger te maken. Op 27 augustus start de kaartverkoop voor de shows van volgend jaar. Dat is tevens de dag waarop RTL4 om 20:00 uur een registratie van de eerste Gabbers-show van dit jaar uitzend.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen