Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Collega’s musical HAIR zingen jarige Stanley Burleson toe

Geplaatst

op

door
Stanley Burleson, bekend van hoofdrollen in Elisabeth, Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue viert vandaag zijn 50e verjaardag.

Momenteel verzorgt hij de choreografie voor de nieuwe musical Hair. Een goede reden voor zijn collega’s van de musical HAIR om hem vandaag toe te zingen met een ludiek liedje.

Stanley vijftig en dat vieren we #50 #stageentertainment @hairdemusicalnl #happybirthday #ditvierenwesamen #abraham #musical #theater @anoukmaasofficial @tommiechris @maurice.wijnen @williamspaaij @raffaelapaton @musicalsNL

Een video die is geplaatst door Albert Verlinde (@albert.verlinde) op

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Monique Smit bevallen

Geplaatst

op

door

Monique Smit is gisteren bevallen van haar tweede kind. Trots deelt de dertigjarige zangeres vandaag een foto van de baby op Instagram.

Aan haar volgers laat Monique weten dat hij de naam Luca Liam heeft gekregen. Luca is haar tweede kind. Met haar vriend Martijn Molleman kreeg ze al eerder een zoon, de inmiddels driejarige Noah.

Lees verder

Starspot

Kanye West best verdienende rapper van het jaar

Geplaatst

op

door

Forbes heeft weer een nieuwe lijst samengesteld. Dit keer gaat het om de best verdienende celebrities van het afgelopen jaar. In de lijst worden alle muzikanten, personalities, entertainers en sporters op een op een rij gezet. De top 100 wordt aangevoerd door Taylor Swift die maar liefst 185 miljoen dollar verdiende met o.a. haar Reputation tour. Op nummer 2 vinden we Kylie Jenner die 170 miljoen binnenhaalde met haar succesvolle make-up merk. Op 3 staat Kanye West als eerste rapper. Zijn 150 miljoen kwam voornamelijk van zijn Yeezy samenwerking met adidas. Het is de eerste keer in vier jaar dat Kanye uberhaupt in de lijst te vinden is.

De eerstvolgende rapper die we tegenkomen is Jay-Z op plek 20 met 81 miljoen, evenveel als zijn vrouw Beyoncé. Het koppel wordt gevolgd door Drake op 25 (75 miljoen) en Diddy (70 miljoen).

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X