Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Chrissy Teigen in angst na beroving Kim Kardashian

Geplaatst

op

door

Chrissy Teigen was erg bang nadat ze hoorde dat Kim Kardashian in Parijs was beroofd en met een wapen bedreigd. “Het had iedereen kunnen overkomen”, zegt het model tegen Us Weekly.

Chrissy wist dat er iets mis was toen ze hoorde dat Kanye West midden in zijn concert van het podium was vertrokken. “Hij is niet het type dat te doen. Ik weet nog dat mijn hart een slag oversloeg, en om het hele verhaal te horen was heel eng.”

Chrissy en Kim zijn goede vriendinnen en net als Kim is Chrissy erg actief op sociale media. “We leven ons leven allebei als een open boek. We delen alles zonder erbij stil te staan dat een gevaarlijk iemand dit kan zien en er iets gewelddadigs mee kan doen. Het gaat goed met Kim en het had zoveel erger kunnen aflopen, dus we zijn blij dat ze okay is.”

Vorige week zei Chrissy’s man John Legend al in een radiointerview voorzichtiger om te willen gaan met sociale media. “Ik denk dat we voorzichtig moeten zijn met Snapchat en dat soort dingen, want mensen weten precies waar je bent.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X