Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Broederliefde op Urban Festival Suriname

Geplaatst

op

De populaire groep Broederliefde is onderweg naar Suriname. Zij zullen, naast rapper Angelo King, SFB, SBMG, Ronnie Flex en de DJ’s Franck en Babel-Ish, optreden op het Urban Festival van Hotel Torarica, welke op 27 december a.s. zal plaatsvinden.

De groep bestaand uit de vijf leden: Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella stond in 2016 weken op de 1e plaats in de Album Top 100 van Nederland met hun album Hard Work Pays Off 2, waarop de grote hit ‘Mi no Lob (deng bari)’ te horen is.

Op zaterdag 31 december zijn ze weer terug in Nederland en zullen ze te zien zijn op de Surinaamse Owru Yari Bakka’na Party, in de Maassilo te Rotterdam.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen