Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Broederliefde op Urban Festival Suriname

Geplaatst

op

door

De populaire groep Broederliefde is onderweg naar Suriname. Zij zullen, naast rapper Angelo King, SFB, SBMG, Ronnie Flex en de DJ’s Franck en Babel-Ish, optreden op het Urban Festival van Hotel Torarica, welke op 27 december a.s. zal plaatsvinden.

De groep bestaand uit de vijf leden: Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella stond in 2016 weken op de 1e plaats in de Album Top 100 van Nederland met hun album Hard Work Pays Off 2, waarop de grote hit ‘Mi no Lob (deng bari)’ te horen is.

Op zaterdag 31 december zijn ze weer terug in Nederland en zullen ze te zien zijn op de Surinaamse Owru Yari Bakka’na Party, in de Maassilo te Rotterdam.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X