Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Britt Dekker maakt acteerdebuut in paardenfilm

Geplaatst

op

door

Britt Dekker heeft vanochtend op Radio 538 aangekondigd dat er op SBS6 een documentaireserie verschijnt over George, het paard dat John de Mol voor haar kocht, in ruil voor haar werkzaamheden bij Talpa.  

De presentatrice die ooit bekend werd als realityster in programma’s als Take Me Out en Echte meisjes in de jungle, heeft op YouTube het kanaal Paardenpraat waarin ze over paardensport praat. Dekker deed op de radio ook uit de doeken dat ze voor de serie samenwerkt met documentairemaakster Annette van Trigt. En in het radioprogramma komt Dekker met nóg een primeur: ze komt met een eigen bioscoopfilm, waarin George de hoofdrol speelt.

Naast haar rol zal Dekker ook nauw betrokken zijn bij de productie van de film. Haar kennis en ervaring met paarden wordt gebruikt.

De presentatrice bedacht zelf het idee voor de film, melden Just Film Distribution en 2CFILM, die Whitestar gaan uitbrengen.


Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X