Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Bollywood-acteur Om Puri (66) overleden

Geplaatst

op

door

De Indiase Bollywood-acteur Om Puri is op 66-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval.

Bevriende filmmaker Ashok Pandit twitterde eerder op de dag al over een hartaanval die Puri zou hebben gehad. “Omji heeft vanochtend een zware hartaanval gehad. We zijn nu bij hem thuis”, twitterde Pandit. Later maakte hij het nieuws bekend dat Puri was overleden: “Verdrietig & geschokt dat de veelzijdige acteur Om Puri is heengegaan na een hartaanval vanochtend. #RIP”, schreef hij op Twitter.

Puri is een grote naam in Bollywood. Tijdens zijn carrière acteerde Puri zowel in Indiase als in westerse films. Hij speelde mee in diverse Britse en Amerikaanse films zoals Charlie Wilson’s War met Tom Hanks en Julia Roberts. In 2014 speelde hij samen met de Britse actrice Helen Mirren in de comedy The Hundred-Foot Journey.

In 1990 ontving Om Puri de Padma Shri, een van de hoogste burgerlijke onderscheidingen van India, voor zijn carrière. In 2004 werd Puri benoemd tot ereofficier in de Orde van het Britse Rijk.

Puri scheidde in 2013 van Nandita Puri en heeft samen met haar een zoon.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X