Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ex-Yellow Claw lid Bizzey is weer terug

Geplaatst

op

door

MC Bizzey, de dj wiens echte naam Leo Rolandschap is, stapte 2 maanden gelden uit de formatie Yellow Claw omdat hij zich meer wou gaan richten op zijn vrouw een jonge zoontje. Vandaag heeft hij aangekondigd dat hij weer terug is, en dit keer gaat hij solo.

Bizzey komt direct met met een aantal nieuwe tracks waaronder zijn nieuwe nummer ‘Day And Night‘. Volgens Bizzey is hij geïnspireerd geraakt door zijn Surinaamse roots. Hij probeert nu meer nummers te combineren met een tropische sound.

Eerste single
Op zijn facebook telt Bizzey al af naar de lancering van zijn nieuwe nummer. Dit wordt zijn eerste echte singel.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Romy Monteiro crasht op circuit Zandvoort

Geplaatst

op

door

Tijdens de Ladies GT Race, op circuit Zandvoort, is zangeres Romy Monteiro met haar auto gecrasht. Volgens omstanders bleef ze in de auto zitten totdat de ambulance arriveerde, nadat ze werd gestabiliseerd is ze met de ambulance afgevoerd. Hoe het met haar gaat is nog niet bekend gemaakt.

Een woordvoerder van Jumbo laat weten dat Monteiro “continu bij kennis is geweest en dat het standaardprocedure is, dat zij ter controle naar het ziekenhuis is gebracht. We nemen altijd het zekere voor het onzekere.”

UPDATE: Er is bekend gemaakt dat Romy met de schrik is vrijgekomen.

Lees verder

Starspot

Icon Award voor Mariah Carey

Geplaatst

op

door

Mariah Carey heeft woensdagavond een Icon Award in ontvangst mogen nemen tijdens de Billboard Music Awards. De zangeres kreeg de prijs uitgereikt door haar collega Jennifer Hudson, meldt People Magazine.

“Bedankt allemaal voor deze prachtige prijs. Bedankt, Billboard, dat ik samen met jullie mocht groeien op jullie hitlijsten en voor deze eer,” zei een emotionele Carey tijdens haar dankwoord. “Icoon? Zo zie ik mijzelf niet. Ik begon met muziek maken om te overleven en om mezelf uit te drukken, en ik wilde gewoon iets maken om het leven zin te geven. Als ik iets heb geleerd in mijn leven dan is het dat alles mogelijk is met hulp van God.”

Carey behoort nu tot een rijtje van slechts acht iconen die de prijs in handen hebben. Eerder kregen Neil DIamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Céline Dion, Cher en Janet Jackson een Icon Award.

ANP

Lees verder

Meest gelezen