Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Beruchte vlogger Rapper Boef naar Suriname

Geplaatst

op

De in Nederland in opspraak geraakte vlogger Rapper Boef is op 1 Oktober geboekt door club VIP in Suriname voor een optreden.

De 23 jarige rapper wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, domineerde afgelopen week het nieuws in Nederland met zijn video’s waarin hij zich provocerend opstelde naar politieagenten. Dit leidde tot een aanhouding en een verbod van justitie om nieuwe vlog video’s te maken waarin agenten te zien zijn.

Boef, die met Lauw en Hosselen twee bescheiden hits op zijn naam heeft staan, is inmiddels bekender door zijn vlogs dan door zijn muziek. Door alle commotie in Nederland bezoekt Boef nu Marokko voor een korte vakantie waarna hij vervolgens naar Suriname zal vliegen om op te treden in Club VIP.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Ricardo Martodrono

  dinsdag 20 september 2016 at 09:07

  gaap …..

 2. Adjied Guman

  dinsdag 20 september 2016 at 13:09

  Neee niet naar suriname
  Omdat je daar de jeudg corepteerd
  Met je ding

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Humberto Tan boos over nepnieuws op Facebook

Geplaatst

op

By

Humberto Tan heeft donderdag zijn woede geuit over een nepnieuwsbericht dat is gedeeld op Facebook. Een site, bedoeld om mensen te verleiden te handelen in bitcoins, heeft de presentator hiervoor onrechtmatig als lijdend voorwerp gebruikt.

“Facebook… vol met dit soort oplichters”, deelt Tan op Twitter, waarbij hij een screenshot van het bericht laat zien. “En wéér doet Facebook er niks aan. Het kan ze gewoon niks schelen.”

In het bericht lijkt het alsof Tan een interview op de betreffende website heeft gegeven, waarin hij vertelt dat hij een nieuw project is gestart, getiteld Bitcoin Trading.

Hierbij wordt ook gesteld dat de presentator een “recent interview” aan de NOS heeft gegeven, waarin hij zou onthullen dat hij “in 2017 en 2018 bijna twee keer zo veel met cryptovaluta’s als met zijn presentatorwerkzaamheden heeft verdiend”.

“Totaal verzonnen interviews met mij plaatsen om mensen financieel op te lichten”, zegt Tan hierover. “Trap hier niet in! Dit zijn pure oplichtingspraktijken!”

Lees verder

Starspot

Sylvana Simons op het matje geroepen bij burgemeester Halsema

Geplaatst

op

By

Gemeenteraadslid Sylvana Simons is op het matje geroepen bij burgemeester Halsema vanwege de woonplicht. Vorige week werd bekend dat Simons niet woonachtig was in de stad, terwijl dat wel verplicht is als gemeenteraadslid.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. De kieswet bepaalt dat een raadslid fysiek in de gemeente moet wonen waar hij of zij verkozen is. Simons stond wel ingeschreven, maar woonde niet op haar hoofdadres in de stad. Ten minste, dat blijkt uit onderzoek door weekblad Privé.

De Bij1-lijsttrekker gaf dat eerder zelf aan bij burgemeester Halsema. Volgens haar ging het om een verbouwing, waardoor ze tijdelijk niet in haar woning terecht kon. De burgemeester aanvaardde dat, maar vroeg Simons wel zo snel mogelijk naar Amsterdam te komen. Of dat in haar eigen woning was, of een ander, maakte niet uit. Zo zegt een woordvoerder tegen de krant van wakker Nederland.

Vanwege de zorgen over de veiligheid rondom Sylvana Simons worden geen uitspraken gedaan over welke woning het gaat.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |