Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Beruchte vlogger Rapper Boef naar Suriname

Geplaatst

op

De in Nederland in opspraak geraakte vlogger Rapper Boef is op 1 Oktober geboekt door club VIP in Suriname voor een optreden.

De 23 jarige rapper wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, domineerde afgelopen week het nieuws in Nederland met zijn video’s waarin hij zich provocerend opstelde naar politieagenten. Dit leidde tot een aanhouding en een verbod van justitie om nieuwe vlog video’s te maken waarin agenten te zien zijn.

Boef, die met Lauw en Hosselen twee bescheiden hits op zijn naam heeft staan, is inmiddels bekender door zijn vlogs dan door zijn muziek. Door alle commotie in Nederland bezoekt Boef nu Marokko voor een korte vakantie waarna hij vervolgens naar Suriname zal vliegen om op te treden in Club VIP.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Ricardo Martodrono

gaap …..

Adjied Guman

Neee niet naar suriname
Omdat je daar de jeudg corepteerd
Met je dingAdvertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen