Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Beruchte vlogger Rapper Boef naar Suriname

Geplaatst

op

De in Nederland in opspraak geraakte vlogger Rapper Boef is op 1 Oktober geboekt door club VIP in Suriname voor een optreden.

De 23 jarige rapper wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, domineerde afgelopen week het nieuws in Nederland met zijn video’s waarin hij zich provocerend opstelde naar politieagenten. Dit leidde tot een aanhouding en een verbod van justitie om nieuwe vlog video’s te maken waarin agenten te zien zijn.

Boef, die met Lauw en Hosselen twee bescheiden hits op zijn naam heeft staan, is inmiddels bekender door zijn vlogs dan door zijn muziek. Door alle commotie in Nederland bezoekt Boef nu Marokko voor een korte vakantie waarna hij vervolgens naar Suriname zal vliegen om op te treden in Club VIP.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Ricardo Martodrono

  dinsdag 20 september 2016 at 09:07

  gaap …..

 2. Adjied Guman

  dinsdag 20 september 2016 at 13:09

  Neee niet naar suriname
  Omdat je daar de jeudg corepteerd
  Met je ding

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Gregory Sedoc krijgt eigen tv-programma

Geplaatst

op

By

Gregory Sedoc, momenteel te zien in Expeditie Robinson, krijgt van de AVROTROS een eigen televisieprogramma. In Sedoc Onderzoekt brengt de voormalig hordeloper de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport voor het voetlicht.

In elke aflevering bezoekt Sedoc laboratoria en testcentra waar de nieuwste onderzoeken en testen plaatsvinden. Daarnaast gaat hij in gesprek met wetenschappers en topsporters. Hij neemt de kijker mee om van binnenuit te kijken naar een wereld die continu bezig is om nieuwe materialen en producten te ontwikkelen. De Nederlandse Publieke Omroep kondigde maandag aan dat de serie Sedoc Onderzoekt vanaf dinsdag 2 april te zien is op NPO 2.

Gregory Sedoc is momenteel een van de vijf overgebleven expeditieleden in Expeditie Robinson. Ook doet hij binnenkort mee aan de kennisquiz De slimste mens, die maandag met een nieuw seizoen begint.

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlands hordeloper. In 2007 werd hij in Birmingham Europees kampioen op de 60 meter horden. Hij deed drie keer mee aan de Olympische Spelen en behaalde dertien medailles op de Nederlandse kampioenschappen. Tegenwoordig is hij analist bij de NOS, personal trainer en werkzaam voor de politie. In 2016 nam hij afscheid van de atletiek bij de EK in zijn geboortestad Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Beyoncé ingevlogen voor bruiloft

Geplaatst

op

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een
huwelijksfeest in India. Isha Ambani, dochter van de rijkste
man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van
een andere miljardair. Ze trad op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft.
Volgens de Indiase media stond niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen.
De bruiloft van Isha en Anand, die woensdag plaats vind, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd.
Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorige weekend was het de beurt aan Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Lees verder

Meest gelezen