Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Beruchte vlogger Rapper Boef naar Suriname

Geplaatst

op

De in Nederland in opspraak geraakte vlogger Rapper Boef is op 1 Oktober geboekt door club VIP in Suriname voor een optreden.

De 23 jarige rapper wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, domineerde afgelopen week het nieuws in Nederland met zijn video’s waarin hij zich provocerend opstelde naar politieagenten. Dit leidde tot een aanhouding en een verbod van justitie om nieuwe vlog video’s te maken waarin agenten te zien zijn.

Boef, die met Lauw en Hosselen twee bescheiden hits op zijn naam heeft staan, is inmiddels bekender door zijn vlogs dan door zijn muziek. Door alle commotie in Nederland bezoekt Boef nu Marokko voor een korte vakantie waarna hij vervolgens naar Suriname zal vliegen om op te treden in Club VIP.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Ricardo Martodrono

  dinsdag 20 september 2016 at 09:07

  gaap …..

 2. Adjied Guman

  dinsdag 20 september 2016 at 13:09

  Neee niet naar suriname
  Omdat je daar de jeudg corepteerd
  Met je ding

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Meghan Markle in New York voor babyshower

Geplaatst

op

Meghan Markle is in het diepste geheim afgereisd naar New York. Dinsdag werd ze door de pers vastgelegd toen ze haar vijfsterrenhotel The Mark verliet. Naar verluidt wordt voor haar een babyshower georganiseerd. De 37-jarige vrouw van prins Harry greep haar uitstapje naar The Big Apple niet alleen aan om vrienden te ontmoeten. Officiële berichten over een babyshower zijn er niet, maar volgens diverse media in Amerika en Groot-Brittannië wijst alles daarop. Zo zagen verslaggevers en fotografen dat er diverse presentjes en bloemen naar binnen werden gebracht bij The Mark. Het is de eerste keer dat Meghan in New York is sinds ze vorig jaar trouwde met Harry.

ANP

Lees verder

Starspot

Ruth Jacott op 5 mei-concert

Geplaatst

op

Ruth Jacott, harpiste Lavinia Meijer, Jamai en Michelle David & The Gospel Sessions sluiten samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 5 mei de viering af van Bevrijdingsdag. Ze treden op tijdens het traditionele 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Ook ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective doen mee. ”In mijn directe omgeving hebben mensen moeten vechten voor vrijheid”, zegt Ruth Jacott. ”Mijn familie heeft zelf meegemaakt wat het is om niet vrij te zijn. Daarom is het heel belangrijk dat we stilstaan bij het feit dat we vrij zijn.” Het concert is rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1.

ANP

Lees verder

Meest gelezen