Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Beruchte vlogger Rapper Boef naar Suriname

Geplaatst

op

door

De in Nederland in opspraak geraakte vlogger Rapper Boef is op 1 Oktober geboekt door club VIP in Suriname voor een optreden.

De 23 jarige rapper wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, domineerde afgelopen week het nieuws in Nederland met zijn video’s waarin hij zich provocerend opstelde naar politieagenten. Dit leidde tot een aanhouding en een verbod van justitie om nieuwe vlog video’s te maken waarin agenten te zien zijn.

Boef, die met Lauw en Hosselen twee bescheiden hits op zijn naam heeft staan, is inmiddels bekender door zijn vlogs dan door zijn muziek. Door alle commotie in Nederland bezoekt Boef nu Marokko voor een korte vakantie waarna hij vervolgens naar Suriname zal vliegen om op te treden in Club VIP.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Ricardo Martodrono

gaap …..

Adjied Guman

Neee niet naar suriname
Omdat je daar de jeudg corepteerd
Met je dingAdvertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X