Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

’Beelden opgedoken van Wesley Sneijder die auto vernielt’

Geplaatst

op

door

Het nieuws dat Wesley Sneijder in de nacht van zondag op maandag in Utrecht opgepakt zou zijn voor het vernielen van een auto was eerst slechts een gerucht. Echter blijkt nu dat het wel degelijk gaat om Sneijder. De beelden van het incident zijn inmiddels via diverse media te zien. 

Wesley Sneijder werd zondagnacht aangehouden door de politie vanwege wangedrag. De 35-jarige middenvelder heeft in een dronken bui schade toegebracht aan een auto en heeft inmiddels een schadevergoeding betaalt. De eigenaren van de auto waren ontdaan toen ze midden in de nacht wakker werden van het kabaal.

Bekende voetballer of niet, je blijft van iemand anders spullen af”, zo klinkt het bij het oudere echtpaar. Op een filmpje, dat in handen is van onder andere Shownieuws, is te zien hoe Sneijder op de auto zit en met zijn voeten de voorruit meerdere keren aantikt. Ook gaat de voetballer op de motorkap staan. “Hij heeft er ook nog tegenaan geplast”, zegt de eigenaresse van de auto in gesprek met de media.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Ine

wat is er dan met hem.is hij doorgedraaid. nu zijn vrouw hem verlaten heeft. vorig keer zei hij dat Silvana naar de maan moet verhuizen en daar blijven. misschien moet hij wel naar de maan en Saar blijven want dit gedrag past niet binnen ons samenleving.

Clint

kies ing mooi.Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X