Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

’Beelden opgedoken van Wesley Sneijder die auto vernielt’

Geplaatst

op

door

Het nieuws dat Wesley Sneijder in de nacht van zondag op maandag in Utrecht opgepakt zou zijn voor het vernielen van een auto was eerst slechts een gerucht. Echter blijkt nu dat het wel degelijk gaat om Sneijder. De beelden van het incident zijn inmiddels via diverse media te zien. 

Wesley Sneijder werd zondagnacht aangehouden door de politie vanwege wangedrag. De 35-jarige middenvelder heeft in een dronken bui schade toegebracht aan een auto en heeft inmiddels een schadevergoeding betaalt. De eigenaren van de auto waren ontdaan toen ze midden in de nacht wakker werden van het kabaal.

Bekende voetballer of niet, je blijft van iemand anders spullen af”, zo klinkt het bij het oudere echtpaar. Op een filmpje, dat in handen is van onder andere Shownieuws, is te zien hoe Sneijder op de auto zit en met zijn voeten de voorruit meerdere keren aantikt. Ook gaat de voetballer op de motorkap staan. “Hij heeft er ook nog tegenaan geplast”, zegt de eigenaresse van de auto in gesprek met de media.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Ine

wat is er dan met hem.is hij doorgedraaid. nu zijn vrouw hem verlaten heeft. vorig keer zei hij dat Silvana naar de maan moet verhuizen en daar blijven. misschien moet hij wel naar de maan en Saar blijven want dit gedrag past niet binnen ons samenleving.

Clint

kies ing mooi.Advertentie

Starspot

Amanda Balk terug bij haar ex Stavros na witwasschandaal

Geplaatst

op

door

Amanda Balk laat op Instagram weten weer terug te zijn bij haar ex Stavros T. In januari vertelde de realityster nog te gaan scheiden van de Griekse Stavros, nadat hij werd opgepakt voor het telen van zeer grote hoeveelheden hennep gedurende een lange periode en het witwassen van geld.

De realityster plaatst nu een foto van hun samen met de tekst: “Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar.” Amanda Balk liet afgelopen maandag aan RTL Boulevard weten dat het hartstikke goed met haar gaat. “Met mijn dochter nog veel beter, dat is het belangrijkste.” Toen liet ze nog niets blijken van een eventuele verzoening met Stavros.

In mei kwam Stavros T. weer op vrije voeten, nadat de voorlopige hechtenis werd geschorst. De voorwaarde is wel dat hij zich meldt bij de Reclassering en een enkelband draagt.

Het management van de realityster laat in een statement weten: „Amanda en Stavros gaan proberen er samen uit te komen. En ze is tot de conclusie gekomen dat zij getrouwd is met Stavros om duizenden verschillende redenen. Ze ziet al deze redenen nog steeds in hem, ondanks zijn fouten. Op basis daarvan vindt ze het de moeite waard om hem nog een kans te geven zich te bewijzen.”

Lees verder

Starspot

Aanklacht tegen Kevin Spacey voor misbruik ingetrokken

Geplaatst

op

door

Acteur Kevin Spacey wordt niet langer vervolgd voor seksueel misbruik van een 18-jarige man in 2016. De Amerikaanse aanklagers hebben de aanklachten ingetrokken omdat de man die Spacey beschuldigt niet over alles wilde getuigen.

De cafémedewerker die zegt dat Spacey hem misbruikte, weigert te getuigen over een telefoon die hij zou zijn kwijtgeraakt. Volgens de advocaten van de acteur staan er op de telefoon gegevens die hem kunnen vrijpleiten en ze wilden het toestel onderzoeken op verwijderde berichten.

In de rechtbank ontkende de medewerker vorige week berichten van zijn telefoon te hebben verwijderd of schermafbeeldingen te hebben gemanipuleerd. Toen Spaceys advocaten vroegen of hij wist dat knoeien met bewijs strafbaar is, beriep hij zich op het vijfde amendement van de Amerikaanse grondwet. Daarin staat dat niemand tegen zichzelf hoeft te getuigen.

De rechter besloot daarop de verklaring van de cafémedewerker uit het strafdossier te schrappen. Na een week beraad heeft de aanklager nu besloten om de zaak te laten vallen.

Spacey is door verscheidene andere mannen en jongens beschuldigd van seksueel misbruik en opgepast gedrag, Onder hen was collega-acteur Anthony Rapp, die zei dat Spacey hem in 1986 had proberen te verleiden. Rapp was toen 14 jaar. Spacey heeft zich daarvoor verontschuldigd en werd door Netflix uit de serie House of Cards gezet.

De aanklacht van de cafémedewerker was de enige lopende strafzaak tegen Kevin Spacey. De steracteur heeft steeds gezegd dat hij niet schuldig is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X