Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Auto Patrick Kluivert gestolen in Parijs

Geplaatst

op

door

Een enorme tegenvaller voor Patrick en Rossana Kluivert. Net nu de familie helemaal gesetteld is in Parijs, is hun luxe auto gestolen! Patrick deed meteen aangifte van diefstal van de Range Rover bij de Gendarmerie.

Het gezin woont sinds enkele weken in de Franse hoofdstad, waar Patrick werkt als directeur voetbal bij Paris Saint-Germain.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Actrice Imanuelle Grives in Belgische cel voor drugsbezit

Geplaatst

op

door

De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is afgelopen weekend aangehouden op het festival Tomorrowland in de Belgische plaats Boom. Zij wordt verdacht van drugshandel omdat zij verschillende soorten drugs bij zich had, meldt De Gazet van Antwerpen.

Ze werd afgelopen weekend opgepakt op het festival Tomorrowland in een recreatiegebied bij het dorp Boom, meldden meerdere media.

Tijdens een huiszoeking op haar Airbnb-adres werden nog meer drugs gevonden. Het zou gaan om soft- en harddrugs “die de gebruikershoeveelheden overschreden”, laat het Openbaar Ministerie in België aan de krant weten. Zij zou zeker tot vrijdag vast moeten blijven zitten.

Imanuelle’s Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat meldt De Gazet dat er sprake zou zijn van een “zeer fout gelopen experiment”.

De 34-jarige Grives maakte haar debuut in de speelfilm Alleen maar nette mensen. Sindsdien was zij onder meer te zien in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Celblok H. Ook deed de actrice mee aan Wie is de mol?.

Lees verder

Starspot

NBA-grootheid Shaquille O’Neal danst en draait op Tomorrowland

Geplaatst

op

door

Dat Armin Van Buuren, Charlotte de Witte of Tiësto de menigte op zijn kop zetten tijdens Tomorrowland is niets nieuws. Maar tussen de artiesten op de line-up zit nog een opvallende gast ex-NBA-ster Shaquille O’Neal. O’Neal werd gisteren feestend op de eerste rij gespot en nam later als DJ Diesel achter de draaitafel plaats op het hoofdpodium. 

“You are about to party with the biggest DJ in the entire world”, mocht gisteren gerust letterlijk genomen worden. Shaquille O’Neal, ook gekend als DJ Diesel, liet de menigte in Boom proeven van zijn DJ-skills. 

Lees verder

Meest gelezen

X