Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ariana Grande wil straf voor vermeende drugsdealer Mac Miller

Geplaatst

op

door

Cameron James Pettit, de man die ervan verdacht wordt drugs te hebben verkocht aan Mac Miller voordat hij overleed, verdwijnt als het aan Ariana Grande ligt achter slot en grendel. Volgens bronnen dicht bij de zangeres wil ze dat iedereen die iets te maken heeft met de dood van haar ex-vriend de straf krijgt die hij of zij verdient. Dit meldt TMZ. 

Petit werd onlangs opgepakt en zit vast zonder borgtocht.Hij zou drugs aan Mac Miller verkocht hebben waarin de stof fentanyl zat, wat hem in combinatie met alcohol uiteindelijk fataal werd. De verkoop zou twee dagen voor Mac Miller’s overlijden hebben plaatsgevonden. Omdat er momenteel naar meer bewijs gezocht wordt, staat er nog geen officiële aanklacht tegen Pettit vast, maar volgens TMZ wordt dat vermoedelijk dood door drugshandel.

Mac Miller overleed in september 2018 aan de gevolgen van een overdosis. De rapper kampte al jaren met een drank-en drugsverslaving, wat hem uiteindelijk ook zijn relatie met Ariana kostte.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Starspot

Peter R. de Vries woest op Transavia

Geplaatst

op

door

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is niet te spreken over de service van Transavia. Op Twitter haalt hij hard uit naar de vliegmaatschappij.

Wie denkt dat Peter R. de Vries altijd businessclass vliegt heeft het mis. Peter vliegt af en toe ook met een low-cost maatschappij en zit gewoon in economyclass. Maar het kan nog veel erger voor de misdaadverslaggever, hij zat zelfs op de middelste stoel. Dit tot grote ergernis van hem.

Hij haalt dan ook uit naar de luchtmaatschappij. Hij had echt geen ruimte en zat compleet klem op de middenstoel – waarschijnlijk zijn ego ook. – “Ik verbaas me er nog steeds over dat dit is toegestaan.” Schrijft hij. Maar het kan ook nog erger, is in zijn tweet te lezen. “Een regelrechte gotspe is het telkens omroepen: ‘We hope you will enjoy your flight…’.. Dan heb je wel lef, zeg.”

Op het sociale medium reageren bezoekers dan ook sarcastisch op Peter. “Gelukkig heb je geen lange tenen” en “Welkom bij het gepeupel” zijn slechts enkele van de reacties. De hashtag #prayforPeter is dan ook een grote hit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X