Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

door

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Viktor Verhulst reageert na auto-ongeluk

Geplaatst

op

door

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram.

Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Verhulst. “Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks 17u in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de VIER-presentator kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. Verhulst dankt zijn fans. “Ik wil graag iedereen bedanken voor de lieve berichtjes”, schrijft hij.

Lees verder

Starspot

Samenwerking Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey

Geplaatst

op

door

Een paar maanden terug werd een opvallende samenwerking tussen Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey bekend gemaakt. Popliefhebbers moesten echter nog even geduld voordat hun gezamenlijke project ook echt gelanceerd werd, maar gelukkig is het wachten nu voorbij! De drie sterren Ariana Grande (26), Miley Cyrus (26) en Lana Del Rey (34) lanceren namelijk de single Don’t Call Me Angel. Het nummer is de titelsong van de nieuwe Charlie’s Angels-film die half november uitkomt.

Voor Miley en Ariana is het al de tweede maal dat ze samen in de studio stonden. In 2015 sloegen ze ook al de handen in elkaar voor een cover van het nummer ‘Don’t dream it’s over’ van Crowded House.

In de nieuwe Charlie’s Angels-film zijn de hoofdrollen weggelegd voor  Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Andere rollen zijn er voor Patrick Stewart, Sam Claflin en Djimon Hounsou. In Amerika is de film al vanaf half november te zien, in Nederland is het wachten tot half november.

Lees verder

Meest gelezen

X