Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Starspot

Chance the Rapper gaat trouwen

Geplaatst

op

Chance the Rapper gaat dit weekend trouwen met zijn verloofde Kirsten Corley. Het stel kreeg in 2013 een relatie en hebben samen een dochter. Afgelopen week deelde de 25-jarige rapper op Twitter, een pseudoniem van Chancelor Bennett, dat hij dit weekend zijn jawoord geeft aan zijn jeugdliefde. Hij plaatste een foto van Kirsten uit 2003, toen hij haar als negenjarige ontmoette op een feestje op het werk van zijn moeder. Kirsten trad daar op met andere meisjes met een playback-act van Destiny’s Child.

Lees verder

Meest gelezen