Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Actrice Robin Martens aangehouden voor mishandelen agent

Geplaatst

op

door

Robin Martens is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Castricum. De reden: de GTST-actrice zou een agent hebben mishandeld.

Volgens haar woordvoerder is ze inderdaad gearresteerd, maar is de actrice nu gewoon weer thuis.

Hij vindt dat het verhaal over haar aanhouding is ‘opgeblazen’. Volgens hem was er van mishandeling geen sprake, en daarom mocht Martens ook weer naar huis. Wat er dan wel precies gebeurd is, weet hij niet.

Diverse media meldden zondag dat de voormalig GTST-actrice was opgepakt omdat zij ’s nachts een agent zou hebben mishandeld. Ook in het politiestatement over het voorval wordt gesproken over een vrouw die “de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg.”

De woordvoerder van Martens benadrukt dat dit echt niet gebeurd is. “Het gaat om een BN’er, dus dan wordt het nieuws al gauw opgeblazen. Ze zit ook al gewoon thuis, dat doen ze echt niet als er sprake is van mishandeling, dus er is niks aan de hand”, zegt hij.

Waarom het handelen van Martens in het bericht van de politie zo zwaar wordt opgetekend, is de woordvoerder een raadsel. Wel zegt hij te onderzoeken waarom dit is gedaan, want “dit is schadelijk voor Robin.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder

Meest gelezen