Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Actrice Robin Martens aangehouden voor mishandelen agent

Geplaatst

op

door

Robin Martens is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Castricum. De reden: de GTST-actrice zou een agent hebben mishandeld.

Volgens haar woordvoerder is ze inderdaad gearresteerd, maar is de actrice nu gewoon weer thuis.

Hij vindt dat het verhaal over haar aanhouding is ‘opgeblazen’. Volgens hem was er van mishandeling geen sprake, en daarom mocht Martens ook weer naar huis. Wat er dan wel precies gebeurd is, weet hij niet.

Diverse media meldden zondag dat de voormalig GTST-actrice was opgepakt omdat zij ’s nachts een agent zou hebben mishandeld. Ook in het politiestatement over het voorval wordt gesproken over een vrouw die “de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg.”

De woordvoerder van Martens benadrukt dat dit echt niet gebeurd is. “Het gaat om een BN’er, dus dan wordt het nieuws al gauw opgeblazen. Ze zit ook al gewoon thuis, dat doen ze echt niet als er sprake is van mishandeling, dus er is niks aan de hand”, zegt hij.

Waarom het handelen van Martens in het bericht van de politie zo zwaar wordt opgetekend, is de woordvoerder een raadsel. Wel zegt hij te onderzoeken waarom dit is gedaan, want “dit is schadelijk voor Robin.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X