Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Actrice Imanuelle Grives op borgtocht vrij in afwachting proces België

Geplaatst

op

door

De rechtbank in Antwerpen laat actrice Imanuelle Grives voorlopig vrij. De Rotterdamse zat vast wegens drugshandel op een Belgisch festival in juli.

Wel moet de actrice eerst vijfduizend euro borg betalen, voordat ze vrijdag naar huis mag.

De rechtbank in Antwerpen keurde donderdag Grives’ verzoekschrift om naar huis te kunnen goed. Dit bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. De actrice zou eigenlijk tot 19 september in hechtenis blijven. Op deze datum is namelijk de eerste behandeling van haar rechtszaak.

In juli werd de actrice opgepakt op Tomorrowland. Ze had meer dan honderd xtc- en amfetaminepillen, MDMA, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Een deel hiervan gaf ze toe verkocht te hebben, maar hiervoor had zij een excuus: ze zei zich voor te bereiden op een rol in de nieuwe misdaadfilm Suriname. Hierin vertolkte ze inderdaad een rol en is ze inmiddels vervangen door Fajah Lourens, maar de rechtbank vond haar verklaring dubieus.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Alma

Hadden ze allang kunnen doen. Op borgtocht vrij. Nee ze moest eerst bakken in de warme cel. Jammer maar de gevangenis is niet voor kakkerlakken gebouwd. Dus hopelijk heeft ze haar lesje geleerd en doet ze het nooit meerAdvertentie

Starspot

Vier bekende Evergreen-artiesten gedecoreerd

Geplaatst

op

door

Oscar Harris, Louis Windzak, Rick Hilversum en Erwin Bouterse zijn op het presidentieel paleis door president Desi Bouterse geridderd tot Officier in de Ere Orde van de Palm. Jules Fullington en Alfons Wielingen, die eerder waren gedecoreerd, kregen op vrijdag 6 december de versierselen horende bij de onderscheiding Ere Orde van de Gele Ster opgespeld door het staatshoofd. De artiesten hebben deze decoratie ontvangen, vanwege hun staat van dienst. Bryan Muntslag nam voor Erwin Bouterse de onderscheiding in ontvangst.

Het staatshoofd sprak van zoveel muziektalent bij elkaar. De artiesten hebben tijdens hun optredens activiteiten en evenementen tot iets onvergetelijks gemaakt. Lokaal en internationaal hebben ze hun sporen verdiend en het Suriname-gevoel helpen uitdragen. De president noemt het gepast om deze artiesten in eigen land zo vaak als het kan de nodige waardering te geven. Hij riep de Evergreeners op door te gaan met het maken van muziek en jonge musici verder te begeleiden. Ook moeten ze een rolmodel blijven voor de samenleving.

De artiesten Harris, Windzak en Hilversum hebben aan het Nationaal Informatie Instituut (NII) te kennen gegeven zeer verrast en verheugd te zijn met deze erkenning, die zij hebben gehad voor de muziek die zij jarenlang gemaakt hebben. Harris zegt in de jaren ’60 in Suriname te zijn begonnen met zijn muziek met andere bekende artiesten. Hij heeft heel veel liedjes gemaakt. De meeste successen boekte hij met de nummers die hij zelf geschreven heeft. Een van ze is ‘’Try A Little Love” en “A Soldiers Prayer’’.

Lees verder

Starspot

Soloshows Sally uitverkocht

Geplaatst

op

door

De drie eerste solovoorstellingen van Sally, die op 9, 10 en 11 december in theater Thalia worden gehouden, zijn uitverkocht. Sally zelf is totaal verrast hiermee. “Het is mijn eerste keer en ik wist niet hoe de fans erop zouden reageren, maar ik zie dat de belangstelling groot is”, reageert de actrice, bekend van toneelgroep Sambel Trasie.  

Vanwege de decemberdrukte en de beschikbaarheid van Thalia zijn er geen extra shows. De voorbereidingen naar de shows toe lopen goed. Volgens Sally is het niet eenvoudig om een solo stand-up show in elkaar te zetten, omdat je alleen bent en moet praten tot het publiek.

In het voorprogramma is er een verrassing. Als er ruimte is volgen er mee soloshows. Maar voor Sambel Trasie moet ook tijd worden vrijgemaakt, omdat Sally in maart 2020 met hun een nieuw stuk opvoert. Hoewel er vanuit Nederland al belangstelling is getoond voor de solowshows, wil Sally zich voorlopig niet daarop focussen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen