Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Actrice Imanuelle Grives op borgtocht vrij in afwachting proces België

Geplaatst

op

door

De rechtbank in Antwerpen laat actrice Imanuelle Grives voorlopig vrij. De Rotterdamse zat vast wegens drugshandel op een Belgisch festival in juli.

Wel moet de actrice eerst vijfduizend euro borg betalen, voordat ze vrijdag naar huis mag.

De rechtbank in Antwerpen keurde donderdag Grives’ verzoekschrift om naar huis te kunnen goed. Dit bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. De actrice zou eigenlijk tot 19 september in hechtenis blijven. Op deze datum is namelijk de eerste behandeling van haar rechtszaak.

In juli werd de actrice opgepakt op Tomorrowland. Ze had meer dan honderd xtc- en amfetaminepillen, MDMA, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Een deel hiervan gaf ze toe verkocht te hebben, maar hiervoor had zij een excuus: ze zei zich voor te bereiden op een rol in de nieuwe misdaadfilm Suriname. Hierin vertolkte ze inderdaad een rol en is ze inmiddels vervangen door Fajah Lourens, maar de rechtbank vond haar verklaring dubieus.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Alma

Hadden ze allang kunnen doen. Op borgtocht vrij. Nee ze moest eerst bakken in de warme cel. Jammer maar de gevangenis is niet voor kakkerlakken gebouwd. Dus hopelijk heeft ze haar lesje geleerd en doet ze het nooit meerAdvertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X