Suriname ALTIJD Dichtbij

Reportage

Interview: Robert Ramdas

Geplaatst

op

4 Reacties

4 Reacties

 1. Gita Ramcharan-Makhan

  zondag 28 oktober 2018 at 12:17

  Super wat Robert Ramdas uitlegd en organiseert respect ervoor.

 2. Bobby Ram

  zondag 28 oktober 2018 at 13:32

  Robert bedankt voor zo een prachtige dag. ik was erbij en heb enorm genoten van zoveel moois,gezelligheid en de sfeer en niet te vergeten de muziekanten en al de leuke mensen.
  Culturu.com ook bedankt dat jullie erbij waren. SUPER!!!.

 3. Dogla

  maandag 29 oktober 2018 at 05:17

  Gelukkig zijn er nog mensen zoals Robert die wat voor de Surinamers in Utrecht doet. We wensen ook iets te hebben in Utrecht,waar wij Surinamers met muziek eten en drinken gezellig samen kunnen zijn.. Ook mijn dank aan Culturu.com om ons te vermaken om dit terug te kunnen zien waardoor het eindelijk de aandacht krijgt die het verdiend. laten wij de handen in elkaar slaan zodat wij een voorbeeld mogen zijn voor de naam die we hebben, surinamers gezellige mensen. dank je wel.Dogla

 4. Kenneth Vers Babel

  dinsdag 6 november 2018 at 16:44

  Geloven heeft inderdaad niet zozeer te maken met rationele. logische redeneringen, er kunnen daarom ook geen bewijzen voor het wel of niet bestaan van God worden gegeven. Bij geloven gaat het niet om descriptieve (geleerde), maar om intuitieve kennis. Mensen schiepen niet God, maar hun eigen godsbeelden en godsconcepten. Als er niet een God is, kunnen er ook geen goden zijn, ook niet in ‘het hindoeisme’. Daar spreekt men over avatars en devas.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reportage

Video Report: ‘t Vat in Suriname

Geplaatst

op

By

Lees verder

Reportage

Video Report: Fort Zeelandia

Geplaatst

op

By

Lees verder

Meest gelezen