Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Video: Aap doet greep in kassa juwelier

Geplaatst

op

door

Nadat een goedgelovige juwelier in India een bedelende aap te eten wil geven blijkt dit dier snode plannen te hebben.

Toen het aapje eenmaal de winkel in stapte doet hij zonder enige aarzeling een greep uit de kassa. De juwelier probeert het dier nog te lokken met een stukje banaan, maar het aapje aarzelt geen moment en sprint de deur uit.

Zo weet de aap ongeveer 10.000 roepie (ongeveer 130 euro) te stelen. De winkelier gaat nog achter het aapje aan, maar krijgt hem niet meer te pakken. Gelukkig is alles opgenomen door de bewakingscamera’s, maar of de indiaanse opsporing verzocht de dader weet te pakken is nog de vraag.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Opmerkelijk

Motorrijder rijdt 216 km/u op snelweg

Geplaatst

op

door

Een motorrijder is aangehouden, omdat hij 216 kilometer per uur op de A270 bij Nuenen reed.

De politie heeft de rijbewijs van de 26-jarige man ingenomen, hij reed 116 kilometer per uur te hard. Vier andere bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren, omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden.

Lees verder

Opmerkelijk

Motorrijder met twee kinderen achterop scheurt met 115 km/u over de weg

Geplaatst

op

door

Agenten hebben in Rotterdam een motorrijder aan de kant gezet die met twee kinderen achterop met 115 kilometer per uur over de weg scheurde.
De man werd zondag met zijn driewielmotor op de Bosdreef betrapt. Op die weg mag maximaal 70 worden gereden, aldus de politie maandag.

Hij had zijn beide kinderen van 13 en 9 jaar op die plek laten plaats nemen. Zij droegen evenals hun 42-jarige vader een joggingpak in plaats beschermende kleding. Het meisje had bovendien een niet-goedgekeurde helm op die haar veel te groot was. “Echt levensgevaarlijk,” aldus de politie.

De vader reageerde vol onbegrip toen de agenten hem aanspraken; hij vond het allemaal maar onzin. De man kreeg bekeuringen voor te hard rijden en het rijden met te veel personen op de motor. Omdat hij zijn rijbewijs niet kon laten zien, kreeg hij er nog een prent bij.

ANP

Lees verder

Meest gelezen