Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Video: Aap doet greep in kassa juwelier

Geplaatst

op

Nadat een goedgelovige juwelier in India een bedelende aap te eten wil geven blijkt dit dier snode plannen te hebben.

Toen het aapje eenmaal de winkel in stapte doet hij zonder enige aarzeling een greep uit de kassa. De juwelier probeert het dier nog te lokken met een stukje banaan, maar het aapje aarzelt geen moment en sprint de deur uit.

Zo weet de aap ongeveer 10.000 roepie (ongeveer 130 euro) te stelen. De winkelier gaat nog achter het aapje aan, maar krijgt hem niet meer te pakken. Gelukkig is alles opgenomen door de bewakingscamera’s, maar of de indiaanse opsporing verzocht de dader weet te pakken is nog de vraag.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Moeder vergeet haar baby op luchthaven, vliegtuig keert terug

Geplaatst

op

Een luchtverkeersleider uit Saoedi-Arabië wist niet wat hij hoorde toen een piloot contact probeerde te maken. “Verzoek tot terugkeer”, zei de piloot. “Een passagier is haar baby vergeten in de wachtruimte van de vertrekhal.”

Het vliegtuig was net opgestegen vanuit de Saoedische stad Djebba en was op weg naar Kuala Lumpur. Alles leek goed te gaan, totdat een moeder erachter kwam dat ze haar baby was vergeten op de luchthaven.

Normaal keert een vliegtuig alleen om tijdens een acute noodsituatie. Maar dit keer wilde de piloot toch een uitzondering maken. Hij nam daarom contact op met de luchtverkeersleiding op de luchthaven. Hoe het nu met de baby en haar moeder gaat, is niet bekendgemaakt.

ANP

Lees verder

Opmerkelijk

Spanjaard (26) eet met hond eigen moeder op

Geplaatst

op

Een 26-jarige Spanjaard is in Madrid opgepakt wegens kannibalisme. Volgens de Spaanse krant El País vermoordde Alberto Sánchez Gómez zijn eigen moeder, hakte hij het lichaam in stukken en at haar vervolgens op. Ook voerde hij stukken van het lichaam van zijn moeder aan de hond. Het weerzinwekkende tafereel vond plaats op de bovenverdieping in zijn eigen huis. De kannibaal bewaarde de stukken van het lichaam van zijn moeder in verschillende bakken. Toen de man werd ontdekt, bekende hij. Volgens de krant was het in de buurt bekend dat de zoon zijn eigen moeder mishandelde. Als er werd gevraagd naar haar blauwe plekken, zou de vrouw hebben gezegd dat dit kwam doordat ze was gevallen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen