Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Paaldanseres danst voor kleuters in China

Geplaatst

op

Kinderen zo jong als drie keken naar een paaldanseres tijdens een back-to-school-evenement op een kleuterschool in China.

Ouders die een schoolceremonie bijwoonden op een kleuterschool in China waren geschokt toen een paaldanseres het podium betrad en begon te dansen. De vrouw, gekleed in een zwarte korte broek en een zwarte crop top, is te zien in een video die haar handen over haar dij legt voordat ze rond een vlaggenmast zwaait. Kleine kinderen en ouders zijn te zien tijdens het optreden op maandag en staan ​​naast het podium.

Journalist Michael Standaert, wiens kinderen daar naar school gaan, deelt online video’s – en schreef: “Gek, we proberen ze daar weg te krijgen en ons lesgeld terug te krijgen.” Hij beweerde dat een aantal advertenties voor een paaldansschool op de kleuterschool waren geplaatst was en speculeerde dat de directeur was betaald om ze te tonen. “Ze hadden ook een heleboel advertenties voor een paaldansschool en betaalden de opdrachtgever waarschijnlijk om ze op te zetten”, beweerde hij. In een andere video die is geüpload door Mr Standaert, danst een vrouw suggestief.

Naast de clip schreef hij: “De directeur had opgehangen toen mijn vrouw had gebeld nadat ze hadden gezegd dat het ‘internationaal en goed bewegen’ was … oké, ja voor volwassenen misschien, maar geen 3-6 jaar oude kinderen. “

Het hoofd van de kleuterschool is naar verluidt ontslagen over het bizarre incident door de onderwijsautoriteit in de Chinese stad Shenzhen. De prestaties werden aan de kaak gesteld door het lokale onderwijsbureau die een waarschuwing uitstuurde via sociale media tegen ongepast gedrag voor andere kleuterscholen.

 
1 Reactie

1 Reactie

  1. Chriss

    dinsdag 4 september 2018 at 15:03

    ik zag een jongetje zijn ogen goed de kost geven.
    ze worden ziek in het land. ze moeten de leiding zijn pc gaan controleren op kinderdingetjes. die man is de kinderen aan het opzwepen. ziekelijk gestoord zijn ze daar op die school

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Vrouw (80) rijdt al 60 jaar zonder rijbewijs

Geplaatst

op

Een 80-jarige vrouw heeft al zestig jaar zonder rijbewijs gereden. Woensdag liep ze uiteindelijk toch tegen de lamp.

Tijdens een controle in het Groningse plaatsje Beerta werd de automobiliste op de bon geslingerd voor het niet dragen van haar autogordel, twitterde de wijkagent.

Hierbij kon ze geen rijbewijs tonen. ”Ik rijd al zestig jaar zonder en ben nog nooit gecontroleerd” zei ze, aldus de agent.

ANP

Lees verder

Opmerkelijk

Vrouw valt in een 4 meter diepe zinkgat

Geplaatst

op

In het Groningse Ten Boer is een vrouw in een zinkgat van zo’n 4 meter diep gevallen. Op een oprit van een woning aan de Hendrik Westerstraat ontstond, door een nog onbekende oorzaak het zinkgat.
Omstanders hebben de vrouw uit de gat gehaald en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder

Meest gelezen