Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Paaldanseres danst voor kleuters in China

Geplaatst

op

Kinderen zo jong als drie keken naar een paaldanseres tijdens een back-to-school-evenement op een kleuterschool in China.

Ouders die een schoolceremonie bijwoonden op een kleuterschool in China waren geschokt toen een paaldanseres het podium betrad en begon te dansen. De vrouw, gekleed in een zwarte korte broek en een zwarte crop top, is te zien in een video die haar handen over haar dij legt voordat ze rond een vlaggenmast zwaait. Kleine kinderen en ouders zijn te zien tijdens het optreden op maandag en staan ​​naast het podium.

Journalist Michael Standaert, wiens kinderen daar naar school gaan, deelt online video’s – en schreef: “Gek, we proberen ze daar weg te krijgen en ons lesgeld terug te krijgen.” Hij beweerde dat een aantal advertenties voor een paaldansschool op de kleuterschool waren geplaatst was en speculeerde dat de directeur was betaald om ze te tonen. “Ze hadden ook een heleboel advertenties voor een paaldansschool en betaalden de opdrachtgever waarschijnlijk om ze op te zetten”, beweerde hij. In een andere video die is geüpload door Mr Standaert, danst een vrouw suggestief.

Naast de clip schreef hij: “De directeur had opgehangen toen mijn vrouw had gebeld nadat ze hadden gezegd dat het ‘internationaal en goed bewegen’ was … oké, ja voor volwassenen misschien, maar geen 3-6 jaar oude kinderen. “

Het hoofd van de kleuterschool is naar verluidt ontslagen over het bizarre incident door de onderwijsautoriteit in de Chinese stad Shenzhen. De prestaties werden aan de kaak gesteld door het lokale onderwijsbureau die een waarschuwing uitstuurde via sociale media tegen ongepast gedrag voor andere kleuterscholen.

 
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Chriss

ik zag een jongetje zijn ogen goed de kost geven.
ze worden ziek in het land. ze moeten de leiding zijn pc gaan controleren op kinderdingetjes. die man is de kinderen aan het opzwepen. ziekelijk gestoord zijn ze daar op die schoolAdvertentie

Opmerkelijk

Motorrijder rijdt 216 km/u op snelweg

Geplaatst

op

Een motorrijder is aangehouden, omdat hij 216 kilometer per uur op de A270 bij Nuenen reed.

De politie heeft de rijbewijs van de 26-jarige man ingenomen, hij reed 116 kilometer per uur te hard. Vier andere bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren, omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden.

Lees verder

Opmerkelijk

Motorrijder met twee kinderen achterop scheurt met 115 km/u over de weg

Geplaatst

op

Agenten hebben in Rotterdam een motorrijder aan de kant gezet die met twee kinderen achterop met 115 kilometer per uur over de weg scheurde.
De man werd zondag met zijn driewielmotor op de Bosdreef betrapt. Op die weg mag maximaal 70 worden gereden, aldus de politie maandag.

Hij had zijn beide kinderen van 13 en 9 jaar op die plek laten plaats nemen. Zij droegen evenals hun 42-jarige vader een joggingpak in plaats beschermende kleding. Het meisje had bovendien een niet-goedgekeurde helm op die haar veel te groot was. “Echt levensgevaarlijk,” aldus de politie.

De vader reageerde vol onbegrip toen de agenten hem aanspraken; hij vond het allemaal maar onzin. De man kreeg bekeuringen voor te hard rijden en het rijden met te veel personen op de motor. Omdat hij zijn rijbewijs niet kon laten zien, kreeg hij er nog een prent bij.

ANP

Lees verder

Meest gelezen