Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Paaldanseres danst voor kleuters in China

Geplaatst

op

Kinderen zo jong als drie keken naar een paaldanseres tijdens een back-to-school-evenement op een kleuterschool in China.

Ouders die een schoolceremonie bijwoonden op een kleuterschool in China waren geschokt toen een paaldanseres het podium betrad en begon te dansen. De vrouw, gekleed in een zwarte korte broek en een zwarte crop top, is te zien in een video die haar handen over haar dij legt voordat ze rond een vlaggenmast zwaait. Kleine kinderen en ouders zijn te zien tijdens het optreden op maandag en staan ​​naast het podium.

Journalist Michael Standaert, wiens kinderen daar naar school gaan, deelt online video’s – en schreef: “Gek, we proberen ze daar weg te krijgen en ons lesgeld terug te krijgen.” Hij beweerde dat een aantal advertenties voor een paaldansschool op de kleuterschool waren geplaatst was en speculeerde dat de directeur was betaald om ze te tonen. “Ze hadden ook een heleboel advertenties voor een paaldansschool en betaalden de opdrachtgever waarschijnlijk om ze op te zetten”, beweerde hij. In een andere video die is geüpload door Mr Standaert, danst een vrouw suggestief.

Naast de clip schreef hij: “De directeur had opgehangen toen mijn vrouw had gebeld nadat ze hadden gezegd dat het ‘internationaal en goed bewegen’ was … oké, ja voor volwassenen misschien, maar geen 3-6 jaar oude kinderen. “

Het hoofd van de kleuterschool is naar verluidt ontslagen over het bizarre incident door de onderwijsautoriteit in de Chinese stad Shenzhen. De prestaties werden aan de kaak gesteld door het lokale onderwijsbureau die een waarschuwing uitstuurde via sociale media tegen ongepast gedrag voor andere kleuterscholen. 
1 Reactie

1 Reactie

  1. Chriss

    dinsdag 4 september 2018 at 15:03

    ik zag een jongetje zijn ogen goed de kost geven.
    ze worden ziek in het land. ze moeten de leiding zijn pc gaan controleren op kinderdingetjes. die man is de kinderen aan het opzwepen. ziekelijk gestoord zijn ze daar op die school

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

87-jarige man zoekt werk om vrouw te ondersteunen

Geplaatst

op

By

87-jarige Robert zoekt een baan om de zorgkosten van zijn vrouw te betalen.

Robert Blocksom heeft zijn huis, trailer en enkele andere persoonlijke bezittingen al verkocht en nu is hij op zoek naar inkomen, vertelde de 87-jarige gepensioneerde aan WEWS. Maar hij is niet alleen op zoek naar een baan, het liefst gaat hij ergens als vrachtwagenchauffeur aan de slag.  “Ik heb altijd van autorijden gehouden, dus ik dacht dat ik graag wat geld zou willen verdienen met rijden,” vertelde hij aan WEWS. “Dat zou de beste manier zijn om het te doen.” Hij is op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur terwijl hij worstelt om de medische rekeningen van zijn zieke vrouw in Ohio te betalen.

“Ik heb een beetje van alles, maar meestal kan ik niet goed lopen, en ik heb borstkanker gehad”, vertelde de vrouw van Blocksom, Jelaine. “Ik ben net gediagnosticeerd met astma, dus ik heb problemen met ademhalen. Ik was vorige maand twee keer in het ziekenhuis. Dus het lijkt erop dat alles afneemt. ‘

Eerder dit jaar, in juni, vertelde Blocksom The Washington Post dat een vrachtwagenbedrijf dat “wanhopig op zoek is naar arbeiders” hem voor $ 50.000 per jaar zou inhuren als hij zijn commercieel rijbewijs zou halen. Hij zou een vrachtwagen met 18 wielen door de VS moeten rijden voor een jaar, volgens de Post. “Hoe meer ik erover nadenk, het zou moeilijk zijn om van maandag tot en met vrijdag op de weg te zijn”, vertelde hij de krant, eraan toevoegend dat hij niet zoveel tijd van Jelaine weg wilde blijven.

Nu, een paar maanden later, vertelde Blocksom aan People dat hij in september commerciële rij-lessen gaat volgen, zodat hij kan helpen de medische rekeningen van zijn vrouw te betalen. Hij zei dat hij hoopt op lokaal blijven en alleen in het weekend werkt, zodat hij zijn vrouw nog steeds kan helpen in hun appartement. “Ik geloof dat ik dit vrij goed kan doen,” zei hij tegen WEWS, “en het zou een leuke uitdaging zijn en het zou leuk zijn.”

Jelaine wil echter dat haar man niet met pensioen hoeft te gaan om chauffeur te worden. “Ik hoop dat hij dat niet hoeft te doen, maar hij ziet dat als een uitweg”, vertelde ze aan People. “Het is moeilijk, zeker, maar het is moeilijker voor hem omdat hij voor mij en het huis zorgt. Ik kan alleen maar zijn maaltijden voor hem maken! ‘ Maar Blocksom is niet de enige.

In de afgelopen twaalf maanden werkten 255.000 Amerikanen die 85 jaar of ouder waren, volgens de Post. “Ze doen allerlei klusjes  van bewakers, boeren en veeboeren, zelfs truckers”, meldde de Post. Vanaf de telling van 2016 waren er volgens de krant 1.000 tot 3.000 vrachtwagenchauffeurs in de Verenigde Staten die minstens 85 jaar oud zijn.

Een vrouw over het verhaal van Blocksom hoorde, is een fondsenwervingspagina van GoFundMe gestart voor de medische rekeningen van de familie. Ze zei in een update dat ze contact opnemen met de Blocksoms, kan ze hun rekening kon koppelen aan het geld dat werd opgehaald. Bijna $ 15.000 is verhoogd vanaf 15.00 uur. Donderdag.


Lees verder

Opmerkelijk

Melhig Melhig, een dubbele winnaar met een dubbele naam kan zijn geluk niet op

Geplaatst

op

By

Melhig Melhig, een 28-jarige woonachtig in Canada, heeft binnen zes maanden tijd twee keer de Lotto gewonnen. In totaal ontving de man 2,6 miljoen euro.

Hij komt oorspronkelijk uit Afrika en woont nu in Winnipeg, Manitoba, en zegt dat hij het geld wil gebruiken om terug naar school te gaan. “Ik ben jong”, vertelde hij de Western Canada Lottery Corporation, volgens een persbericht. “Je moet altijd nadenken over hoe je kunt groeien.” Hij won de eerste keer in april de loterij en ging naar huis met $ 1,5 miljoen. Met dat geld verplaatste hij zijn jonge gezin van een flat naar een huis. “Alles is nieuw, we hebben een mooie tuin, goede scholen.” hij zei. “We houden ervan.” Maar de bliksem sloeg twee keer toe in augustus, toen Mr Melhig de C $ 2m jackpot won op een C $ 20 Scratch-n-Win ticket.

Hij wil ook een eigen bedrijf starten; een wasstraat of tankstation lijkt hem een mooie zaak. Ook heeft hij plannen om te gaan studeren: „Ik wil graag mijn Engels verbeteren”, verklaart de geluksvogel in een persbericht dat werd gepubliceerd door de Canadese nationale loterij.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |