Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Paaldanseres danst voor kleuters in China

Geplaatst

op

Kinderen zo jong als drie keken naar een paaldanseres tijdens een back-to-school-evenement op een kleuterschool in China.

Ouders die een schoolceremonie bijwoonden op een kleuterschool in China waren geschokt toen een paaldanseres het podium betrad en begon te dansen. De vrouw, gekleed in een zwarte korte broek en een zwarte crop top, is te zien in een video die haar handen over haar dij legt voordat ze rond een vlaggenmast zwaait. Kleine kinderen en ouders zijn te zien tijdens het optreden op maandag en staan ​​naast het podium.

Journalist Michael Standaert, wiens kinderen daar naar school gaan, deelt online video’s – en schreef: “Gek, we proberen ze daar weg te krijgen en ons lesgeld terug te krijgen.” Hij beweerde dat een aantal advertenties voor een paaldansschool op de kleuterschool waren geplaatst was en speculeerde dat de directeur was betaald om ze te tonen. “Ze hadden ook een heleboel advertenties voor een paaldansschool en betaalden de opdrachtgever waarschijnlijk om ze op te zetten”, beweerde hij. In een andere video die is geüpload door Mr Standaert, danst een vrouw suggestief.

Naast de clip schreef hij: “De directeur had opgehangen toen mijn vrouw had gebeld nadat ze hadden gezegd dat het ‘internationaal en goed bewegen’ was … oké, ja voor volwassenen misschien, maar geen 3-6 jaar oude kinderen. “

Het hoofd van de kleuterschool is naar verluidt ontslagen over het bizarre incident door de onderwijsautoriteit in de Chinese stad Shenzhen. De prestaties werden aan de kaak gesteld door het lokale onderwijsbureau die een waarschuwing uitstuurde via sociale media tegen ongepast gedrag voor andere kleuterscholen. 
1 Reactie

1 Reactie

  1. Chriss

    dinsdag 4 september 2018 at 15:03

    ik zag een jongetje zijn ogen goed de kost geven.
    ze worden ziek in het land. ze moeten de leiding zijn pc gaan controleren op kinderdingetjes. die man is de kinderen aan het opzwepen. ziekelijk gestoord zijn ze daar op die school

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Agenten lossen burenruzie op een bijzondere manier op.

Geplaatst

op

Twee wijkagenten in Rijswijk, hebben een burenruzie opgelost op een bijzondere manier.

Nadat de melding zaterdag was binnengekomen, gingen deze twee agenten op huisbezoek.
Er bleek ruzie te zijn ontstaan tussen twee dames, tijdens het in elkaar zetten van een Ikea-kastje.

De agenten Uzi Oz en Martien de Brabander twijfelde geen moment en boden aan om het kastje in elkaar
te zetten.

De wijkagent laat via twitter weten dat dit soort hulp er ook bij hoort.

Lees verder

Opmerkelijk

“En toch wil ik met hem een gezin stichten” zegt Shannon nadat haar man haar 46 keer heeft gestoken.

Geplaatst

op

By

Een jonge vrouw wiens vreemdgaande echtgenoot 20 jaar gevangen is gezet wegens een poging tot moord nadat hij haar ten minste 46 keer wreed heeft neergestoken, heeft gezworen bij hem te blijven.

Shannon Barnard, 21, leed aan meerdere wonden aan haar ledematen en lichaam, inclusief haar longen, lever en darmen, zoals Michael Barnard haar herhaaldelijk vaststelde en haar vertelde dat ze ‘moest sterven’, in hun huis in Hextable.

Veertien verwondingen waren aan haar borst en borsten alleen, met vier die haar interne organen binnendrong, en 10 aan haar buik. Zowel haar longen zakten in elkaar en ze heeft ook achtergelaten met aanzienlijke en talrijke littekens die huidtransplantaties kunnen vereisen.

Mevrouw Barnard bracht 17 dagen door in het ziekenhuis. Ze vertelde de politie later dat ze ‘elke slag’ voelde en dacht dat ze zou sterven. Artsen zeiden dat ze ‘extreem fortuinlijk’ was om het te hebben overleefd.

Maar Maidstone Crown Court hoorde vandaag (2 november) dat ze haar 25-jarige man heeft vergeven en van plan is om een ​​gezin met hem te beginnen bij zijn vrijlating uit de gevangenis.

Tijdens Barnard’s veroordeling voor een poging tot moord, antwoordde ze toen ze haar vroeg hoe ze hun toekomst zag: “Alleen maar om samen te zijn en het leven te hebben dat we allebei met elkaar willen en een gezin.”

De rechtbank hoorde dat ze Barnard ook ‘in alle mogelijke gevallen’ in de gevangenis had bezocht en is van plan hem twee keer per week te bezoeken nu hij een verbeterde status heeft.

Ze was het met zijn advocaat David Taylor eens dat hij haar had verteld dat hij spijt had en hoeveel hij van haar hield, en toen hem werd gevraagd of ze hem vergaf, antwoordde mevrouw Barnard: ‘Natuurlijk.’

De waanzinnige aanval vond plaats twee weken nadat ze ontdekte over de ontrouw van haar man tijdens een avond van het gebruik van drank drugs en dit terwijl zijn vrouw op een steenworp afstand lag te slapen.

De rechtbank hoorde dat hij in feite later werd beschuldigd van het verkrachten van de andere vrouw, maar hij beweerde dat de vrouw had ingestemd met ‘gepassioneerde seks’. Mevrouw Barnard zou hebben geaccepteerd dat hij haar gewoon had bedrogen. Maar in de dagen erna waren er een aantal ‘confrontaties en gesprekken’ die tot spanning en volatiliteit leidden, zei aanklager Christopher May.

Enkele uren voordat ze werd neergestoken, schreef mevrouw Barnard, die ook bekend staat als Hamida, een briefje waarin ze beschreef hoe zij voelde dat haar man haar ‘martelde’. Barnard schreef ook een soortgelijke aantekening waarin hij sprak over het nooit opnieuw ‘bedriegen’ van zijn vrouw en ‘een goed persoon’ zijn.

Na een avond op de bank te hebben geslapen werd ze de volgende ochtend wakker om haar man te vinden die gewapend was met een mes. “Hij zei:” Je moet sterven “en begon haar herhaaldelijk op haar borst en buik te steken, waardoor een groot aantal verwondingen, waarvan sommige zeer ernstig waren, inclusief schade aan haar longen, lever en darmen,” zei Mr May .

“De Kroon zegt dat ze buitengewoon gelukkig was om te overleven en dat ze ook veel wonden aan haar handen en armen had, soms verwondingen van het verdedigingstype genoemd waarvan de Kroon zei dat ze werden veroorzaakt terwijl ze probeerde hem te bevechten terwijl ze zichzelf verdedigde tegen de aanval. op haar. ” Barnard zelf leed aan een ‘aanzienlijke, maar aan zichzelf toegebrachte’ wond aan zijn borst.

Een jury veroordeelde Barnard, van Lower Road, Hextable, Kent, van een poging tot moord met een meerderheid. Hij werd echter vrijgesproken van de verkrachtingsbijdrage. Een psychiater concludeerde dat hij op dat moment leed aan een kortstondige aanpassingsstoornis, die werd versneld door een stressvolle gebeurtenis en waarvan bekend is dat deze extreme angst, paranoia, emotionele gedachten en agressieve uitbarstingen veroorzaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |