Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Melhig Melhig, een dubbele winnaar met een dubbele naam kan zijn geluk niet op

Geplaatst

op

door

Melhig Melhig, een 28-jarige woonachtig in Canada, heeft binnen zes maanden tijd twee keer de Lotto gewonnen. In totaal ontving de man 2,6 miljoen euro.

Hij komt oorspronkelijk uit Afrika en woont nu in Winnipeg, Manitoba, en zegt dat hij het geld wil gebruiken om terug naar school te gaan. “Ik ben jong”, vertelde hij de Western Canada Lottery Corporation, volgens een persbericht. “Je moet altijd nadenken over hoe je kunt groeien.” Hij won de eerste keer in april de loterij en ging naar huis met $ 1,5 miljoen. Met dat geld verplaatste hij zijn jonge gezin van een flat naar een huis. “Alles is nieuw, we hebben een mooie tuin, goede scholen.” hij zei. “We houden ervan.” Maar de bliksem sloeg twee keer toe in augustus, toen Mr Melhig de C $ 2m jackpot won op een C $ 20 Scratch-n-Win ticket.

Hij wil ook een eigen bedrijf starten; een wasstraat of tankstation lijkt hem een mooie zaak. Ook heeft hij plannen om te gaan studeren: „Ik wil graag mijn Engels verbeteren”, verklaart de geluksvogel in een persbericht dat werd gepubliceerd door de Canadese nationale loterij.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Johan

wat.. dan baad ik elke dag watra e ga elke zo dag naar de kerk. toch win ik niets. welke winti heeft hij.Advertentie

Opmerkelijk

Auto brandt uit nadat Duitse vrouw benzine uit dieselauto stofzuigt

Geplaatst

op

door

Bij een tankstation in de Duitse plaats Eschborn is vrijdagavond een auto volledig uitgebrand, meldt de Duitse politie. De eigenaar had per ongeluk benzine in haar dieselwagen getankt. Toen ze vervolgens probeerde met een stofzuiger en tuinslang de verkeerde brandstof uit de auto te pompen, vloog het voertuig in de brand.

De wagen brandde volledig uit en ook een nabijgelegen metalen container raakte beschadigd. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het tankstation.

De schade wordt geschat op ongeveer 30.000 euro. Een hulpverlener raakte lichtgewond aan zijn hand. Hij kon ter plekke worden behandeld.

Lees verder

Opmerkelijk

EasyJet in opspraak geraakt om stoelen zonder rugleuning

Geplaatst

op

door

De Britse lowbudgetluchtvaartmaatschappij EasyJet is gisteren in opspraak geraakt doordat een passagier had ontdekt dat aan boord van een vliegtuig stoelen zonder rugleuning zijn. Dat gebeurde tijdens een vlucht van Luton bij Londen naar de Zwitserse stad Genève. Een foto van het gemankeerde meubilair belandde al snel op Twitter, en zorgde voor een vloedgolf aan verontwaardigde reacties.

Nadat de verontwaardigde passagier de foto op sociale media had geplaatst, kreeg hij van EasyJet het dringende verzoek deze weer te verwijderen ‘om een onnodige discussie in het openbaar te voorkomen’. De passagier weigerde echter de foto weg te halen. ,,Want dit is een echte vlucht.” 

Het bedrijf ontkent met grote stelligheid dat stoelen zonder rugleuning door passagiers worden gebruikt. ,,Deze foto moet zijn gemaakt voor vertrek naar Genève of na de landing. 

EasyJet laat na alle commotie, in een reactie weten, dat er geen passagiers op de ’niet-werkende’ stoelen zaten. „De passagiers zijn op de stoelen gaan zitten puur om de foto te maken. Het is absoluut niet toegestaan om in deze stoelen te vliegen. Veiligheid is onze hoogste prioriteit en we opereren onze vloot in strikte overeenstemming met veiligheidsrichtlijnen”, aldus een woordvoerder.

De desbetreffende vlucht bleek vijf lege stoelen aan boord te hebben. Alle passagiers zijn op een normale stoel vervoerd. Volgens de maatschappij worden de stoelen morgen gerepareerd. Echter vragen sociale mediagebruikers zich nog één ding af: „wat hadden ze gedaan als de vlucht volgeboekt was?”

EasyJet laat weten: „In het geval de vlucht vol was geweest, zouden twee passagiers kosteloos een alternatieve vlucht hebben gekregen omdat ze niet in deze stoelen hadden mogen reizen.”Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en onze vloot is 100 procent veilig.”

Lees verder

Meest gelezen

X