Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

van MC Donalds medewerker tot Miljonair

Geplaatst

op

Bijna iedereen heeft wel eens gedroomd van veel geld. Sommigen denken daarbij ook aan het hebben van een mooie auto. De Britse tiener Robert Mfune slaagde er als tiener al in drie droom werkelijkheid te laten worden: op zijn achttiende kocht hij al een Bentley. Dat melden Britse media.

VAN LOOPJONGEN TOT MILJONAIR
Mfune was zestien jaar toen begon met twee parttime baantjes, de ene bij McDonalds en de andere als loopjongen bij een financiële onderneming. Dat tweede bijbaantje hielp hem miljonair te worden: „Als loopjongen moest ik wat dingetjes leren, omdat ik me altijd in een omgeving met goed geïnformeerde mensen bevond. Met de dingen die ik daar leerde, ging ik thuis zelf op onderzoek uit”, vertelt hij.

De tiener zag het als een manier om zichzelf verder te ontwikkelen: „Toen ik 17 was begon ik met beleggen met een rekening op naam van mijn moeder, omdat ik zelf nog te jong was. Er kwam een punt waarop ze zei dat ik ermee moest stoppen.” Op zijn achttiende opende Mfune zijn eigen rekening en ging hij verder met beleggen.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Robert and his mum, Susan Mfune.) - A teenage trader swapped shifts at the golden arches for a one-of-a-kind gold supercar after working his way up from water boy to millionaire trader. When Robert Mfune of Southampton turned 16 years of age he worked at McDonalds and ran errands for binary traders all while still at college. By the time Robert passed his A Levels with grades AAB, he was a Bentley owning millionaire who had only just stopped serving Big Macs. SEE CATERS COPY.

GOUDEN BENTLEY
Dat deed hij zo succesvol dat hij nu de eigenaar is van verschillende koffiehuizen en woningen in Engeland en Zuid-Afrika, zijn moederland. Al op zijn 18de kocht Mfune een Bentley: „Toen ik 19 was besloot ik om hem goud te laten spuiten. Ik was van plan elk jaar een andere auto te kopen, maar besloot mijn Bentley gewoon een ander uiterlijk te geven. Niemand heeft dit, dit is de enige in het land.”

Moeder Susan is uiteraard ontzettend trots op haar zoon, maar vindt de nieuwe auto maar niks: „Het is te opzichtig, misschien ben ik ouderwets, maar ik snap gewoon niet waarom je het goud zou laten spuiten. Zilver was al prima. Ik zou deze auto niet kopen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Duitse priester verduistert €120.000

Geplaatst

op

Volgens het bisdom Maagdenburg heeft de 64-jarige priester zijn zonde opgebiecht
tijdens een mis. Hij zou €120.000 hebben gestolen uit de parochiekas en dit hebben
gebruikt om illegaal te gokken op het internet.
De priester heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Hij mag niet langer zijn taken
uitvoeren bij de parochie en moet al het geld terug betalen, aldus het bisdom.

Lees verder

Opmerkelijk

Agenten lossen burenruzie op een bijzondere manier op.

Geplaatst

op

Twee wijkagenten in Rijswijk, hebben een burenruzie opgelost op een bijzondere manier.

Nadat de melding zaterdag was binnengekomen, gingen deze twee agenten op huisbezoek.
Er bleek ruzie te zijn ontstaan tussen twee dames, tijdens het in elkaar zetten van een Ikea-kastje.

De agenten Uzi Oz en Martien de Brabander twijfelde geen moment en boden aan om het kastje in elkaar
te zetten.

De wijkagent laat via twitter weten dat dit soort hulp er ook bij hoort.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |