Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

van MC Donalds medewerker tot Miljonair

Geplaatst

op

Bijna iedereen heeft wel eens gedroomd van veel geld. Sommigen denken daarbij ook aan het hebben van een mooie auto. De Britse tiener Robert Mfune slaagde er als tiener al in drie droom werkelijkheid te laten worden: op zijn achttiende kocht hij al een Bentley. Dat melden Britse media.

VAN LOOPJONGEN TOT MILJONAIR
Mfune was zestien jaar toen begon met twee parttime baantjes, de ene bij McDonalds en de andere als loopjongen bij een financiële onderneming. Dat tweede bijbaantje hielp hem miljonair te worden: „Als loopjongen moest ik wat dingetjes leren, omdat ik me altijd in een omgeving met goed geïnformeerde mensen bevond. Met de dingen die ik daar leerde, ging ik thuis zelf op onderzoek uit”, vertelt hij.

De tiener zag het als een manier om zichzelf verder te ontwikkelen: „Toen ik 17 was begon ik met beleggen met een rekening op naam van mijn moeder, omdat ik zelf nog te jong was. Er kwam een punt waarop ze zei dat ik ermee moest stoppen.” Op zijn achttiende opende Mfune zijn eigen rekening en ging hij verder met beleggen.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Robert and his mum, Susan Mfune.) - A teenage trader swapped shifts at the golden arches for a one-of-a-kind gold supercar after working his way up from water boy to millionaire trader. When Robert Mfune of Southampton turned 16 years of age he worked at McDonalds and ran errands for binary traders all while still at college. By the time Robert passed his A Levels with grades AAB, he was a Bentley owning millionaire who had only just stopped serving Big Macs. SEE CATERS COPY.

GOUDEN BENTLEY
Dat deed hij zo succesvol dat hij nu de eigenaar is van verschillende koffiehuizen en woningen in Engeland en Zuid-Afrika, zijn moederland. Al op zijn 18de kocht Mfune een Bentley: „Toen ik 19 was besloot ik om hem goud te laten spuiten. Ik was van plan elk jaar een andere auto te kopen, maar besloot mijn Bentley gewoon een ander uiterlijk te geven. Niemand heeft dit, dit is de enige in het land.”

Moeder Susan is uiteraard ontzettend trots op haar zoon, maar vindt de nieuwe auto maar niks: „Het is te opzichtig, misschien ben ik ouderwets, maar ik snap gewoon niet waarom je het goud zou laten spuiten. Zilver was al prima. Ik zou deze auto niet kopen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Vrouw valt in een 4 meter diepe zinkgat

Geplaatst

op

In het Groningse Ten Boer is een vrouw in een zinkgat van zo’n 4 meter diep gevallen. Op een oprit van een woning aan de Hendrik Westerstraat ontstond, door een nog onbekende oorzaak het zinkgat.
Omstanders hebben de vrouw uit de gat gehaald en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder

Opmerkelijk

Fietser ontsnapt aan de dood

Geplaatst

op

Prorail heeft een bewakingsvideo gedeeld waarop te zien is, hoe een fietser
oversteekt bij een onbewaakte overweg en daarbij bijna geraakt wordt, door
een aankomende trein. Op deze manier wilt Prorail aandacht vragen voor de gevaren
van deze onbewaakte overwegen en zorgen dat ze verdwijnen.

Lees verder

Meest gelezen