Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Man (70) berooft bank – Liever in de cel dan thuis

Geplaatst

op

De 70-jarige Lawrence Ripple heeft in de Amerikaanse staat Kansas een bank beroofd en zichzelf daarna bij de politie aangegeven. Ripple zei tegen de politie dat hij gearresteerd wilde worden zodat hij weg kon bij zijn vrouw.

Ripple beroofde de bank op 2 september, 2016. Hij gaf een bankmedewerker een briefje waarop geschreven stond dat hij geld eiste en dat hij een wapen had. De medewerker gaf hem 3000 dollar. In plaats van te vluchten nam de man echter plaats in de lobby van de bank en wachtte hij op de gealarmeerde politie.

Toen de politie kwam zei hij tegen de agenten dat hij de man was die ze moesten hebben. Hij zou eerder die dag ruzie met zijn vrouw hebben gehad en hij had haar een briefje geschreven dat hij liever de cel in ging dan naar huis. Hij wilde niet langer in zijn huidige thuissituatie blijven.

Ripple kan voor zijn daad twintig jaar gevangenisstraf krijgen. Zijn vrouw bracht hem gisteren wel nog naar de rechtbank.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Kees

  donderdag 26 januari 2017 at 04:39

  hij was zijn vrouw meer dan zat. hij had ook een ziekenhuis kunnen kiezen door op straat te gaan liggen. de ambulance neemt hem mee. en heeft hij rust zolang hij ziek speelt en ze geen oorzaak vinden. nu zit hij gevangen .en wie weet in zn bil gepakt

 2. Kenneth Vers Babel

  dinsdag 13 november 2018 at 14:51

  Had de goede man maar naar Paul Simon geluisterd: “There are Sixty ways to leave your lover”

 3. Ronny

  woensdag 14 november 2018 at 05:50

  de goede man heeft geen leven meer en zal hopen dat de dag des oordeel vandaag komt.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Moeder vergeet haar baby op luchthaven, vliegtuig keert terug

Geplaatst

op

Een luchtverkeersleider uit Saoedi-Arabië wist niet wat hij hoorde toen een piloot contact probeerde te maken. “Verzoek tot terugkeer”, zei de piloot. “Een passagier is haar baby vergeten in de wachtruimte van de vertrekhal.”

Het vliegtuig was net opgestegen vanuit de Saoedische stad Djebba en was op weg naar Kuala Lumpur. Alles leek goed te gaan, totdat een moeder erachter kwam dat ze haar baby was vergeten op de luchthaven.

Normaal keert een vliegtuig alleen om tijdens een acute noodsituatie. Maar dit keer wilde de piloot toch een uitzondering maken. Hij nam daarom contact op met de luchtverkeersleiding op de luchthaven. Hoe het nu met de baby en haar moeder gaat, is niet bekendgemaakt.

ANP

Lees verder

Opmerkelijk

Spanjaard (26) eet met hond eigen moeder op

Geplaatst

op

Een 26-jarige Spanjaard is in Madrid opgepakt wegens kannibalisme. Volgens de Spaanse krant El País vermoordde Alberto Sánchez Gómez zijn eigen moeder, hakte hij het lichaam in stukken en at haar vervolgens op. Ook voerde hij stukken van het lichaam van zijn moeder aan de hond. Het weerzinwekkende tafereel vond plaats op de bovenverdieping in zijn eigen huis. De kannibaal bewaarde de stukken van het lichaam van zijn moeder in verschillende bakken. Toen de man werd ontdekt, bekende hij. Volgens de krant was het in de buurt bekend dat de zoon zijn eigen moeder mishandelde. Als er werd gevraagd naar haar blauwe plekken, zou de vrouw hebben gezegd dat dit kwam doordat ze was gevallen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen