Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Man (70) berooft bank – Liever in de cel dan thuis

Geplaatst

op

De 70-jarige Lawrence Ripple heeft in de Amerikaanse staat Kansas een bank beroofd en zichzelf daarna bij de politie aangegeven. Ripple zei tegen de politie dat hij gearresteerd wilde worden zodat hij weg kon bij zijn vrouw.

Ripple beroofde de bank op 2 september, 2016. Hij gaf een bankmedewerker een briefje waarop geschreven stond dat hij geld eiste en dat hij een wapen had. De medewerker gaf hem 3000 dollar. In plaats van te vluchten nam de man echter plaats in de lobby van de bank en wachtte hij op de gealarmeerde politie.

Toen de politie kwam zei hij tegen de agenten dat hij de man was die ze moesten hebben. Hij zou eerder die dag ruzie met zijn vrouw hebben gehad en hij had haar een briefje geschreven dat hij liever de cel in ging dan naar huis. Hij wilde niet langer in zijn huidige thuissituatie blijven.

Ripple kan voor zijn daad twintig jaar gevangenisstraf krijgen. Zijn vrouw bracht hem gisteren wel nog naar de rechtbank.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Kees

  donderdag 26 januari 2017 at 04:39

  hij was zijn vrouw meer dan zat. hij had ook een ziekenhuis kunnen kiezen door op straat te gaan liggen. de ambulance neemt hem mee. en heeft hij rust zolang hij ziek speelt en ze geen oorzaak vinden. nu zit hij gevangen .en wie weet in zn bil gepakt

 2. Kenneth Vers Babel

  dinsdag 13 november 2018 at 14:51

  Had de goede man maar naar Paul Simon geluisterd: “There are Sixty ways to leave your lover”

 3. Ronny

  woensdag 14 november 2018 at 05:50

  de goede man heeft geen leven meer en zal hopen dat de dag des oordeel vandaag komt.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkelijk

Vrouw (80) rijdt al 60 jaar zonder rijbewijs

Geplaatst

op

Een 80-jarige vrouw heeft al zestig jaar zonder rijbewijs gereden. Woensdag liep ze uiteindelijk toch tegen de lamp.

Tijdens een controle in het Groningse plaatsje Beerta werd de automobiliste op de bon geslingerd voor het niet dragen van haar autogordel, twitterde de wijkagent.

Hierbij kon ze geen rijbewijs tonen. ”Ik rijd al zestig jaar zonder en ben nog nooit gecontroleerd” zei ze, aldus de agent.

ANP

Lees verder

Opmerkelijk

Vrouw valt in een 4 meter diepe zinkgat

Geplaatst

op

In het Groningse Ten Boer is een vrouw in een zinkgat van zo’n 4 meter diep gevallen. Op een oprit van een woning aan de Hendrik Westerstraat ontstond, door een nog onbekende oorzaak het zinkgat.
Omstanders hebben de vrouw uit de gat gehaald en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder

Meest gelezen