Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Laat kinderen niet even alleen, want dit is het resultaat..

Geplaatst

op

door

Als de kinderen té stil zijn, dan is het waarschijnlijk omdat er iets niet pluis is. Maar deze papa had geen idee welke ravage zijn twee kinderen konden aanrichten in amper zeven minuten tijd.

Paul Schettini, uit Port Saint Lucie, Florida, zorgde voor zijn twee kinderen – Molly (4) en James (2) – terwijl zijn vrouw naar een conferentie was. Maar de dag voor ze zou thuiskomen, zetten de twee kinderen het huis op stelten.

“Alles was goed gegaan. De kinderen keken naar een film en speelden, terwijl ik in de keuken was. Mijn dochter vroeg of ze op haar kamer mochten gaan spelen,” vertelt de vader.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Opmerkelijk

Motorrijder rijdt 216 km/u op snelweg

Geplaatst

op

door

Een motorrijder is aangehouden, omdat hij 216 kilometer per uur op de A270 bij Nuenen reed.

De politie heeft de rijbewijs van de 26-jarige man ingenomen, hij reed 116 kilometer per uur te hard. Vier andere bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren, omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden.

Lees verder

Opmerkelijk

Motorrijder met twee kinderen achterop scheurt met 115 km/u over de weg

Geplaatst

op

door

Agenten hebben in Rotterdam een motorrijder aan de kant gezet die met twee kinderen achterop met 115 kilometer per uur over de weg scheurde.
De man werd zondag met zijn driewielmotor op de Bosdreef betrapt. Op die weg mag maximaal 70 worden gereden, aldus de politie maandag.

Hij had zijn beide kinderen van 13 en 9 jaar op die plek laten plaats nemen. Zij droegen evenals hun 42-jarige vader een joggingpak in plaats beschermende kleding. Het meisje had bovendien een niet-goedgekeurde helm op die haar veel te groot was. “Echt levensgevaarlijk,” aldus de politie.

De vader reageerde vol onbegrip toen de agenten hem aanspraken; hij vond het allemaal maar onzin. De man kreeg bekeuringen voor te hard rijden en het rijden met te veel personen op de motor. Omdat hij zijn rijbewijs niet kon laten zien, kreeg hij er nog een prent bij.

ANP

Lees verder

Meest gelezen