Suriname ALTIJD Dichtbij

Opmerkelijk

Inbreker verslindt door krokodil

Geplaatst

op

door

Nadat de 22 jarige Matthew Riggins uit Palm Bay in het water is gesprongen om aan de politie te ontkomen, heeft een alligator van bijna 3,5 meter lang de van diefstal verdachte jongeman voor een deel opgegeten. Dat meld De Brevard County deputies afgelopen week.

Op de noodlottige avond belde het slachtoffer zijn vriendin, en zei dat hij werd achtervolgd door de politie na een inbraak. Vanaf dien heeft niemand meer iets van hem vernomen. Na een vermissing van 10 dagen vond de politie een deel van stoffelijke resten drijvend in een meer. Dit bleek afkomstig te zijn de 22 jarige man.

Een jager heeft op verzoek de alligator gedood, en deze bleek stoffelijke resten van de man in zijn maag te hebben. Daarnaast bleken de verwondingen aan het lichaam van Riggins overeen te komen door toedoen van een krokodil.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Opmerkelijk

Auto brandt uit nadat Duitse vrouw benzine uit dieselauto stofzuigt

Geplaatst

op

door

Bij een tankstation in de Duitse plaats Eschborn is vrijdagavond een auto volledig uitgebrand, meldt de Duitse politie. De eigenaar had per ongeluk benzine in haar dieselwagen getankt. Toen ze vervolgens probeerde met een stofzuiger en tuinslang de verkeerde brandstof uit de auto te pompen, vloog het voertuig in de brand.

De wagen brandde volledig uit en ook een nabijgelegen metalen container raakte beschadigd. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het tankstation.

De schade wordt geschat op ongeveer 30.000 euro. Een hulpverlener raakte lichtgewond aan zijn hand. Hij kon ter plekke worden behandeld.

Lees verder

Opmerkelijk

EasyJet in opspraak geraakt om stoelen zonder rugleuning

Geplaatst

op

door

De Britse lowbudgetluchtvaartmaatschappij EasyJet is gisteren in opspraak geraakt doordat een passagier had ontdekt dat aan boord van een vliegtuig stoelen zonder rugleuning zijn. Dat gebeurde tijdens een vlucht van Luton bij Londen naar de Zwitserse stad Genève. Een foto van het gemankeerde meubilair belandde al snel op Twitter, en zorgde voor een vloedgolf aan verontwaardigde reacties.

Nadat de verontwaardigde passagier de foto op sociale media had geplaatst, kreeg hij van EasyJet het dringende verzoek deze weer te verwijderen ‘om een onnodige discussie in het openbaar te voorkomen’. De passagier weigerde echter de foto weg te halen. ,,Want dit is een echte vlucht.” 

Het bedrijf ontkent met grote stelligheid dat stoelen zonder rugleuning door passagiers worden gebruikt. ,,Deze foto moet zijn gemaakt voor vertrek naar Genève of na de landing. 

EasyJet laat na alle commotie, in een reactie weten, dat er geen passagiers op de ’niet-werkende’ stoelen zaten. „De passagiers zijn op de stoelen gaan zitten puur om de foto te maken. Het is absoluut niet toegestaan om in deze stoelen te vliegen. Veiligheid is onze hoogste prioriteit en we opereren onze vloot in strikte overeenstemming met veiligheidsrichtlijnen”, aldus een woordvoerder.

De desbetreffende vlucht bleek vijf lege stoelen aan boord te hebben. Alle passagiers zijn op een normale stoel vervoerd. Volgens de maatschappij worden de stoelen morgen gerepareerd. Echter vragen sociale mediagebruikers zich nog één ding af: „wat hadden ze gedaan als de vlucht volgeboekt was?”

EasyJet laat weten: „In het geval de vlucht vol was geweest, zouden twee passagiers kosteloos een alternatieve vlucht hebben gekregen omdat ze niet in deze stoelen hadden mogen reizen.”Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en onze vloot is 100 procent veilig.”

Lees verder

Meest gelezen

X