Suriname ALTIJD Dichtbij

Ongecategoriseerd

Vier verkrachters van 13 jarig overleden meisje ingerekend

Geplaatst

op

door

Een dertienjarig meisje dat verkracht was op 28 mei, is twee dagen later overleden in het ziekenhuis. De verdachten S.S. (17), D.S. (16) en de 14-jarigen E.M. en J.M. zijn opgespoord en aangehouden.
De moeder van het slachtoffer deed aangifte van verkrachting van haar dochter tegen de vier jongens. Volgens verklaring van de moeder was het meisje van huis gegaan om schoolwerk te gaan kopiëren. Een broer van haar vond dat zij te lang wegbleef en ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen en zij vertelde hem dat zij verkracht was door een vriend van haar en drie van zijn vrienden.
De moeder van het meisje deed de volgende dag, woensdag 29 mei, aangifte. Het slachtoffer is door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch onderzoek is zij terstond in het ziekenhuis opgenomen.
Op woensdag 30 mei deed de behandelende arts de melding aan de politie dat het meisje is overleden. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek in deze zaak, meldt de afdeling Public Relations. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ronny

waaraan is ze overleden? bloedingen. door de politie is ze naar het ziekenhuis verwezen. waarom zijn ze niet eerder gegaan. wat is de doodsoorzaak? de jongens moeten levenslang nooit meer de gevangenis u i t.Advertentie

Ongecategoriseerd

Vier drugsverdachten aangehouden en opgesloten

Geplaatst

op

door

Jaha A., Cillian, M. en Luciano K. zijn op maandag 20 mei door politieambtenaren van de controle post Stolkersijver in het district Commewijne staande- en vervolgens aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.


Tijdens controle zijn in de schoenen van Jaha in totaal 800 gram cocaïne aangetroffen. In het bezit van Cillian zijn 16 zogenaamde anusbolletjes met cocaïne aangetroffen. Deze met cocaïne gevulde bolletjes hebben een bruto gewicht van 460 gram. Cillian was naar Suriname gekomen om aan drugssmokkel te doen. Hij bezit de Nederlandse nationaliteit.


De drie mannen verplaatsten zich in een auto die door Luciano, K. Bestuurd werd. Luciana, K. is militair van beroep. Nader onderzoek bracht naar voren dat ene Helga,A. als tussen persoon had gefungeerd tussen de drugsmokkelaars en de drugsverstrekker. Op aanwijzing van de drie mannen is zij opgespoord en in de kraag gevat. De bedoeling was om de cocaïne naar Nederland te smokkelen en wel via Suriname,Frans-Guyana en Frankrijk.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is het viertal achter slot en grendel gezet. De Narcotica Brigade en de Militaire Politie zijn belast met het nader onderzoek van deze strafzaak.

Lees verder

Nederland

Grote brand bij pluimveebedrijf in Dalfsen, omwonenden moeten ramen en deuren sluiten

Geplaatst

op

door

Aan de Veldhoeveweg in Dalfsen staat de schuur van een pluimveebedrijf in brand. Voor omwonenden is een NL-Alert uitgegaan. Men wordt geadviseerd ramen en deuren te sluiten en ventilatiesystemen uit te zetten.

De brand woedt in een schuur waar spullen voor de mestvergister op het terrein zijn opgeslagen. In de desbetreffende schuur worden geen dieren gehouden. Er zijn voor zover bekend geen personen gewond geraakt.

De brandweer zegt  bang te zijn dat het vuur overslaat naar de mestvergister met een ontploffing tot gevolg en heeft inmiddels de Dedemsweg, waarop de Veldhoeveweg uitkomt, afgesloten. De hulpdiensten proberen tevens te voorkomen dat de brand overslaat op de naastgelegen schuren, waarin kippen worden gehouden. 

Op social media laten mensen die zich in de omgeving van het terrein bevinden, weten knallen gehoord te hebben. Dat heeft niet te maken met een dergelijke ontploffing, zo laat een voorlichter van de brandweer weten.

“Misschien dat er in de schuur een trekker staat waarvan de band geknapt is, maar dat kunnen we nu nog niet vaststellen.”

De brand is gaat gepaard met veel rook. De brandweer verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met blussen. De brand is nog niet meester.

Over de omvang van de schade is momenteel niets duidelijk. Ook is niet bekend hoe het vuur is ontstaan.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X