Suriname ALTIJD Dichtbij

Ongecategoriseerd

Schrijvers gezocht

Geplaatst

op

door

WEGENS GROEI ZIJN WE OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGE TEKSTSCHRIJVERS!
Heb jij een passie voor schrijven en ben je creatief? Werk je secuur en beheers je de Nederlandse taal goed? Wil je ervaring opdoen als schrijver? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij:
Culturu.com is een Surinaamse digitale krant die zich richt op o.a. nieuws en cultuur. Wij willen de Surinaamse cultuur meer naar voren brengen door aandacht te blijven geven en alles bespreekbaar te maken. Onze doelgroep is voornamelijk gericht op de Surinaamse gemeenschap zowel jong als oud.
LET OP! Je gaat aan het werk als vrijwilliger. Dat kan in de toekomst
veranderen. Tijdens het eerste gesprek krijg je hier meer informatie over.

Functieomschrijving:
-Je houdt dagelijks nieuwsartikelen bij en die plaats je terug in je eigen
woorden op onze site.
-Nieuwsberichten bestaan uit nationale en internationale nieuws.
-Voornamelijk veel nieuwsberichten die zich hebben afgespeeld in Suriname.

Functie-eisen:
Culturu.com is op zoek naar mensen die een passie hebben voor schrijven en creatief zijn. Werkervaring in deze functie is geen pre. Je krijg de mogelijkheid om hier in te groeien.
-Je hebt gevoel voor taal en bent nauwkeurig.
-Je plaatst minimaal drie artikelen per dag.

Wat wij bieden:
-Je krijgt de verantwoordelijkheid om nieuwsartikelen te delen en
plaatsen op onze website.
-Je kan jouw creativiteit uiten
-Je doet werkervaring op.
-Je mag vanuit huis werken.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking gesprek met Culturu.com? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@culturu.com. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij ze graag.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

‘Long hair’ uitgeleverd aan Guyana

Geplaatst

op

door

Kevin Narain alias ‘Long hair’, een Guyanese crimineel, is uitgeleverd aan de politie van Guyana. De man heeft een jarenlange gevangenisstraf in Suriname uitgezeten voor het plegen van verschillende berovingen. Hij is in 2011 aangehouden door het Arrestatie Team. Op verzoek van Guyana is de man uitgeleverd.  Kevin moet namelijk in Guyana een gevangenisstraf van tien jaar uitzitten voor strafbare feiten, soortgelijk aan die hij in Suriname heeft gepleegd. Na het plegen van de strafbare feiten in zijn land, is hij uitgeweken naar Suriname, waar hij zijn criminele daden heeft voortgezet totdat hij in de kraag is gevat. Het Arrestatie Team is ingezet om Narain uit te leveren aan de justitiële autoriteiten van Guyana.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Vier drugsverdachten aangehouden en opgesloten

Geplaatst

op

door

Jaha A., Cillian, M. en Luciano K. zijn op maandag 20 mei door politieambtenaren van de controle post Stolkersijver in het district Commewijne staande- en vervolgens aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.


Tijdens controle zijn in de schoenen van Jaha in totaal 800 gram cocaïne aangetroffen. In het bezit van Cillian zijn 16 zogenaamde anusbolletjes met cocaïne aangetroffen. Deze met cocaïne gevulde bolletjes hebben een bruto gewicht van 460 gram. Cillian was naar Suriname gekomen om aan drugssmokkel te doen. Hij bezit de Nederlandse nationaliteit.


De drie mannen verplaatsten zich in een auto die door Luciano, K. Bestuurd werd. Luciana, K. is militair van beroep. Nader onderzoek bracht naar voren dat ene Helga,A. als tussen persoon had gefungeerd tussen de drugsmokkelaars en de drugsverstrekker. Op aanwijzing van de drie mannen is zij opgespoord en in de kraag gevat. De bedoeling was om de cocaïne naar Nederland te smokkelen en wel via Suriname,Frans-Guyana en Frankrijk.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is het viertal achter slot en grendel gezet. De Narcotica Brigade en de Militaire Politie zijn belast met het nader onderzoek van deze strafzaak.

Lees verder

Meest gelezen

X