Suriname ALTIJD Dichtbij

Ongecategoriseerd

Gezondheid Japanse premier niet stabiel; hij stapt op

Geplaatst

op

B1e54defdfa05d9ae07573ab30df349a

De gezondheid van de 65-jarige Japanse premier Shinizo Abe is niet stabiel. Daarom heeft hij besloten op te stappen. Omdat hij eerder heeft aangegeven dat hij niet een belemmering wilt vormen voor het beleid van het land, heeft hij daarom verontschuldiging aangeboden aan het Japanse volk.

Hij werd vorig jaar de langstzittende premier van het land. Nu er nog geen opvolger is benoemd in zijn functie blijft hij nog even aanzitten. Abe is nu onder behandeling voor de aandoening die regelmatig moet worden behandeld. Volgens bronnen neemt zijn gezondheid af nu zijn colitis ulcerosa eer opkwam in juli. Zijn functie als premier komt dan in gedrang, daar de behandeling intensief is. Hij heeft dus besloten om af te treden, om zo belangrijke besluitvorming niet in de weg te staan.- Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Ongecategoriseerd

Moeder per ongeluk naakt in Zoom-les: ‘Camera uit!’

Geplaatst

op

Img F4a13c95cf51 1

In Amerika worden vanwege de corona pandemie veel online lessen gegeven. Leerlingen volgen de school lessen via zoom vanuit huis. Dit kan soms voor onverwachte situaties zorgen.

De 14 jarige leerling Tayvion zat netjes voor zijn PC met een luisterend oor naar de docent. Tayvion,  zijn docent en de overige klasgenootjes werden tot hun schrik onderbroken, toen zijn moeder op de achtergrond naakt in beeld kwam. Zij was namelijk de kamer binnen gekomen om wat kleren te pakken. Tayvion had dit in eerste instantie totaal niet door en zat onschuldig naar zijn beeldscherm te kijken, tot dat zijn juf er wat van zei. De moeder had totaal geen idee dat de webcam van Tayvion aan stond.

Docent : “Oh mijn god, wie zit daar naakt achter je? Doe je camera uit Tayvion!”

 

Deze beelden zijn viraal op het internet gegaan en zijn miljoenen keren bekeken.

 

 

Culturu.com

Lees verder

Ongecategoriseerd

Suriname’s Weekeind Lockdown

Geplaatst

op

Lockdown

Dit weekeind hebben we weer ‘Total Lockdown’ in Suriname. Het is er een in een serie van drie weekeind lockdowns die ons beloofd was. Alle bruggen worden om acht uur ‘s avonds bij de start van de Lockdown gesloten.

Dit zijn de Politie maatregelen in verband met de ‘Total Lockdown’ die duurt vanaf vrijdag 28 augustus om acht uur in de avond tot en met zondag 30 augustus om vijf uur in de ochtend. Er zal Politie controle zijn bij de bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppename rivier en over het Saramacca kanaal. Er zal gemotoriseerde Politie surveillance zijn en er zullen mini Road Blocks plaatst worden op de bepaalde plekken.

Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR, DNV en/of Covid-19 managementteam hebben of personen die behoren tot de essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen