woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
4.5
(4)

Winticoncert Anyame neemt je mee op een muzikale reis die alle zintuigen prikkelt!

lees ook ...

Black Harmony zorgt voor een unieke ervaring waarbij 6 vocalisten prachtige verhalen delen. Omlijst door strijk-, snaar- en slaginstrumenten en dans door Untold. Deze avond komen verschillende muziekwerelden samen en versterken elkaar. Wees welkom en geniet!

Onderdeel van het Black Heritage Festival 2022
In de periode 2021-2024 presenteert Untold in de maand juni Black Heritage Festival (BHF). Een festival met verschillende activiteiten als lezingen, seminars en workshops waarin professionele en amateur beoefenaars van performance arts en erfgoed specialisten bij elkaar komen voor onderlinge inspiratie en kennisuitwisseling over de geschiedenis, heden en toekomst van Afrikaans immaterieel erfgoed.

Over Black Harmony
Black Harmony is een professionele muziekgroep uit Amsterdam. De formatie werd op 9 juni 2006 opgericht en heeft bedreven in close harmony maar met een bijzondere specialisatie in traditionele en culturele Afro-Surinaamse muziek. Elk optreden word je als publiek meegenomen op een muzikale cultuurreis die diep raakt.

Black Harmony
Black Harmony

Over Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent. De nieuwe locatie biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden.

Zondag 12 juni | 20:00 uur | Winticoncert Anyame | Untold i.s.m. Black Harmony | Grote zaal | Ticket €16,- | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandWinticoncert Anyame neemt je mee op een muzikale reis die alle zintuigen prikkelt!