Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Winterse kou op komst in Nederland

Geplaatst

op

Nederland kan zich op gaan maken voor winterse kou de komende week. Doordat er koude lucht vanuit Scandinavië wordt aangevoerd zal de temperatuur flink dalen. ‘S nachts kan het zelfs gaan vriezen.

Komende maandag begint de kou en kunnen we een herfstdag verwachten. In de middag zal de zon nog wat gaan schijnen maar er kunnen ook buien met zachte hagel vallen. Door de wind uit het noordoosten kan het koud aanvoelen. Dinsdag zal beginnen met vorst doordat het ‘s nachts maar liefst min vijf of min zes kan worden. Ook kan er natte sneeuw vallen. Dit geldt overigens ook voor de woensdag. In Limburg en op de Veluwe kan de sneeuw zelfs blijven liggen. Normaal gesproken is het in deze tijd van het jaar zo’n tien graden celcius. Sinds 2003 is deze kou niet zo vroeg in het najaar voorgekomen in Nederland.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |