Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermiste Surinaamse vrouw uit Rotterdam terecht

Geplaatst

op

door

Gisteren werd een de 24-jarige Rotterdamse vrouw van Surinaamse afkomst op Politie.nl als vermist opgegeven.

Haar broer zag haar voor het laatst in haar woning en daarna had niemand meer iets van haar vernomen. Familieleden en de politie maakte zich zorgen en waren naar haar op zoek. Omdat de vrouw onder verdachte omstandigheden was verdwenen had de politie een zoekactie opgericht waaronder een vermist melding op internet.

Vandaag meldde de vrouw zich op het bureau. De vrouw verkeerd in goede gezondheid en is inmiddels herenigd met haar broer. De politie onderzoekt nog waar de vrouwe de afgelopen week is geweest.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Financieel directeur AEB vertrekt vanwege afvalcrisis

Geplaatst

op

door

Financieel directeur Derk Kappelle van het noodlijdende Afval Energie Bedrijf (AEB) vertrekt per direct. Dat laat de woordvoerder van AEB weten. 

De medewerkers van de afvalverbrander zijn vrijdag ingelicht. Volgens de woordvoerder zijn Kappelle en AEB ‘in goed overleg’ uit elkaar gegaan. 

Het AEB verkeert sinds begin juli in een crisis. Vier van de zes verbrandingsovens liggen vanwege veiligheidsproblemen stil. Daardoor is het bedrijf financieel in de problemen geraakt. De gemeente en banken hebben al 16 miljoen euro in het noodlijdende bedrijf gepompt. 

Eind juli werd bekend dat drie van de vier leden van de raad van commissarissen van AEB opstapten. Ook stelde de gemeente een interim-directeur aan, om de greep op het bedrijf te verstevigen. 

Lees verder

Nederland

Ruim duizend huishoudens in Zeist kort zonder stroom door brand

Geplaatst

op

door

In Zeist zijn rond etenstijd ruim duizend huishoudens zonder stroom komen te zitten. Oorzaak was een brand in een transformatorstation, laat Stedin weten. 

De huizen die zonder stroom kwamen te zitten liggen in de omgeving van de Crosestein en Vogelenbuurt. Na ruim een uur meldde Stedin dat alle klanten weer voorzien waren van elektriciteit. 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Daar wordt onderzoek naar gedaan. 

Lees verder

Meest gelezen

X