Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermiste Surinaamse vrouw uit Rotterdam terecht

Geplaatst

op

Gisteren werd een de 24-jarige Rotterdamse vrouw van Surinaamse afkomst op Politie.nl als vermist opgegeven.

Haar broer zag haar voor het laatst in haar woning en daarna had niemand meer iets van haar vernomen. Familieleden en de politie maakte zich zorgen en waren naar haar op zoek. Omdat de vrouw onder verdachte omstandigheden was verdwenen had de politie een zoekactie opgericht waaronder een vermist melding op internet.

Vandaag meldde de vrouw zich op het bureau. De vrouw verkeerd in goede gezondheid en is inmiddels herenigd met haar broer. De politie onderzoekt nog waar de vrouwe de afgelopen week is geweest.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |