Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermiste Surinaamse vrouw uit Rotterdam terecht

Geplaatst

op

Gisteren werd een de 24-jarige Rotterdamse vrouw van Surinaamse afkomst op Politie.nl als vermist opgegeven.

Haar broer zag haar voor het laatst in haar woning en daarna had niemand meer iets van haar vernomen. Familieleden en de politie maakte zich zorgen en waren naar haar op zoek. Omdat de vrouw onder verdachte omstandigheden was verdwenen had de politie een zoekactie opgericht waaronder een vermist melding op internet.

Vandaag meldde de vrouw zich op het bureau. De vrouw verkeerd in goede gezondheid en is inmiddels herenigd met haar broer. De politie onderzoekt nog waar de vrouwe de afgelopen week is geweest.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Transavia laat op “dierendag” dieren gratis meevliegen

Geplaatst

op

By

Ongeveer 115 honden en katten vliegen donderdag 4 oktober gratis mee met Transavia. Het is dan immers dierendag. Transavia trakteert alle baasjes op een gratis vlucht voor hun huisdier.

Ongeveer zes op de tien huishoudens in ons land hebben een huisdier. Van een hond of een kat tot een cavia, kanariepiet of hamster. Nederlanders nemen hun honden en katten ook steeds vaker mee naar vakantiebestemmingen. Bij Transavia gebeurde dat in 2017 maar liefst 30.000 keer. En dat aantal groeit nog steeds ieder jaar, met gemiddeld 10 procent.

Reizigers die morgen tijdens dierendag met Transavia vliegen en hun huisdier meenemen, ontvangen een mail. Daarin staat dat hun trouwe viervoeter op deze bijzondere dag gratis mee op reis mag. De ticketprijs – op basis van een enkele reis – van de viervoeters wordt teruggestort.

Lees verder

Nederland

Openbaar vervoer in Amsterdam ligt plat

Geplaatst

op

By

Door een mobilofoonstoring ligt het openbaar vervoer in Amsterdam plat. Bijna alle metrolijnen zijn voor onbepaalde tijd buiten gebruik en ook een aantal tramlijnen zijn uitgevallen.

Tram 5 is ingekort. De bussen 22, 34, 35 en 38 rijden geleidelijk weer volgens dienstregeling. Er rijden pendelbussen tussen IJburg en de Passengers Terminal. De pontjes bij Amsterdam Centraal varen volgens schema.

Hoe lang de storing nog voor hinder gaat zorgen, is niet duidelijk.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |