Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermiste Britse steward dood gevonden bij Schiphol

Geplaatst

op

De politie heeft vorige week het lichaam van de vermiste Britse steward, van vliegtuigmaatschappij Emirates, gevonden naast het spoor tussen Schiphol en Amsterdam.

De Britse steward, Michael Moran, werd sinds zondag 2 januari vermist. Moran was met een collega de stad in geweest, maar de twee verloren elkaar uit het oog. Maandag werd hij als vermist opgegeven toen hij niet kwam opdagen voor zijn vlucht. Enkele uren later werd hij dood aangetroffen.

De politie denkt dat de man uit Liverpool is aangereden door een trein, maar weet niet of het om zelfdoding gaat of om een tragisch ongeluk. Zijn dood wordt momenteel door de politie onderzocht.

Volgens vrienden en familie was het vliegen als steward bij Emirates zijn ‘dreamjob’. De man kwam uit de omgeving van Liverpool.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Nikky

    dinsdag 10 januari 2017 at 13:28

    O wat zielig, jammer dat hij zo aan zijn eind moest komen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |