Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermiste Britse steward dood gevonden bij Schiphol

Geplaatst

op

door

De politie heeft vorige week het lichaam van de vermiste Britse steward, van vliegtuigmaatschappij Emirates, gevonden naast het spoor tussen Schiphol en Amsterdam.

De Britse steward, Michael Moran, werd sinds zondag 2 januari vermist. Moran was met een collega de stad in geweest, maar de twee verloren elkaar uit het oog. Maandag werd hij als vermist opgegeven toen hij niet kwam opdagen voor zijn vlucht. Enkele uren later werd hij dood aangetroffen.

De politie denkt dat de man uit Liverpool is aangereden door een trein, maar weet niet of het om zelfdoding gaat of om een tragisch ongeluk. Zijn dood wordt momenteel door de politie onderzocht.

Volgens vrienden en familie was het vliegen als steward bij Emirates zijn ‘dreamjob’. De man kwam uit de omgeving van Liverpool.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Nikky

O wat zielig, jammer dat hij zo aan zijn eind moest komen.Advertentie

Nederland

Financieel directeur AEB vertrekt vanwege afvalcrisis

Geplaatst

op

door

Financieel directeur Derk Kappelle van het noodlijdende Afval Energie Bedrijf (AEB) vertrekt per direct. Dat laat de woordvoerder van AEB weten. 

De medewerkers van de afvalverbrander zijn vrijdag ingelicht. Volgens de woordvoerder zijn Kappelle en AEB ‘in goed overleg’ uit elkaar gegaan. 

Het AEB verkeert sinds begin juli in een crisis. Vier van de zes verbrandingsovens liggen vanwege veiligheidsproblemen stil. Daardoor is het bedrijf financieel in de problemen geraakt. De gemeente en banken hebben al 16 miljoen euro in het noodlijdende bedrijf gepompt. 

Eind juli werd bekend dat drie van de vier leden van de raad van commissarissen van AEB opstapten. Ook stelde de gemeente een interim-directeur aan, om de greep op het bedrijf te verstevigen. 

Lees verder

Nederland

Ruim duizend huishoudens in Zeist kort zonder stroom door brand

Geplaatst

op

door

In Zeist zijn rond etenstijd ruim duizend huishoudens zonder stroom komen te zitten. Oorzaak was een brand in een transformatorstation, laat Stedin weten. 

De huizen die zonder stroom kwamen te zitten liggen in de omgeving van de Crosestein en Vogelenbuurt. Na ruim een uur meldde Stedin dat alle klanten weer voorzien waren van elektriciteit. 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Daar wordt onderzoek naar gedaan. 

Lees verder

Meest gelezen

X