Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Vermeer kan naar LA Galaxy

Geplaatst

op

door

Kenneth Vermeer kan deze winter nog een tussentijdse transfer maken naar LA Galaxy. De technische directeuren van Feyenoord, Sjaak Troost, Frank Arnesen en Trainer Dick Advocaat moeten samen vandaag een besluit nemen of ze Vermeer transfervrij laten gaan.

Volgens de Telegraaf is de kans groot dat de Rotterdammers mee zullen werken aan een transfervrij vertrek van de 34-jarige doelman. De reden hiervan is daar Vermeer één van de best verdienende spelers is en ze met Justin Bijlow een alternatief achter de hand hebben. 

Vermeer is niet geheel afwijzend ten aanzien van een buitenlands avontuur. Hij ziet zichzelf wel spelen in een buitenlandse competitie, LA Galaxy zou een mooie optie kunnen zijn.

Voor Feyenoord zou het vertrek van Vermeer ruimte geven in het salarisbudget om de selectie te kunnen versterken. Advocaat ziet graag een middenvelder en een spits toegevoegd aan zijn selectie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Danzell Gravenberch direct in de basis bij FC dordrecht

Geplaatst

op

door

Gravenberch heeft onlangs de overstap gemaakt van Top Oss naar FC Dordrecht. De transfer werd direct beloond met een basis plek voor Gravenberch in het elftal van De Schapekoppen. Danzell Gravenberch liet direct van zich spreken in het veld. De fysiek sterke Gravenbergh loste het eerste schot van de wedstrijd in de 6e minuut. Helaas ging zijn poging voorlangs.

De wedstrijd tegen jong Ajax werd gisterenavond verloren met 2-0.

Danzell Gravenberch : “Ik wil veel spelen, doelpunten maken en mezelf goed op de kaart zetten en FC Dordrecht goed helpen”

I

Lees verder

Nederland

Donyell Malen terug bij PSV na operatie: ‘Ga heel hard werken’

Geplaatst

op

door

Maandag heeft Donyell Malen zich weer gemeld op de Herdgang PSV, na een operatie in de Verenigde Staten. Malen heeft in een TV interview verteld over zijn knieblessure die hij vorig maand opgelopen heeft tijdens de wedstrijd Feyenoord – PSV en de verwachtingen ten aanzien van zijn herstel.

Donyell is gemotiveerd om te werken aan zijn herstel, hij voelt zich goed en wil op zo snel mogelijk weer op de velden zijn. Echter het besef is er dat dit herstel nog enkele maanden zal duren. Het is nu zaak rustig te blijven en geen overhaaste beslissingen te nemen. “Ik ga heel hard werken aan mijn herstel”, gaf hij aan. “De komende 6 weken heb ik nog een brace om het been en daarna kijken we verder.” een goede terugkeer bij PSV is het belangrijkst.

EK
Het mee doen komende zomer op een EK is nog onzeker, dat durft hij niet te zeggen. “Ik ga goed genezen. De dagen na de blessure hoopte ik dat het meeviel en toen kwam eruit dat er toch wel schade was. Voordat je het weet lig je daarna onder het mes”, zei hij. “Het valt gelukkig mee omdat het geen kruisband is, maar het herstel zal toch een tijd vergen. We gaan het rustig aan opbouwen en zorgen dat alles goed geneest.”

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen