Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Verhoeven en Badr weer in de ring

Geplaatst

op

door

Het is nu officieel de rematch is bekend Rico Verhoeven en Badr Hari zullen op 21 december 2019 in het Gelredome Arnhem weer tegen elkaar opnemen.

Er is lang gesproken over deze wedstrijd “Deze partij moet er komen. We hebben er lang naar uitgekeken” zegt Rico Verhoeven.

Dat een nieuw gevecht tussen beide vechters er hoe dan ook zou komen, leek zeker nadat Rico Verhoeven (de titelhouder van Glory) in mei heeft aangegeven dat hij alleen zou bijtekenen bij Glory als hij eerst tegen Badr Hari zou mogen vechten. Rico heeft al sinds begin van dit jaar geen contract meer bij Glory, de organisatie die de beste kickboksers onder contract heeft.

De wedstrijd zal over 5 ronden gaan.
Eerder dan december kan de wedstrijd ook niet plaatsvinden, omdat Badr Hari een schorsing uitzit wegens dopinggebruik.

Badr en Rico stonden in december 2016 al tegenover elkaar maar dat gevecht eindigde onbevredigend met een blessure voor Hari. In de tweestrijd moest Badr het opgeven met een armblessure. Verhoeven won wel, maar het was niet de wedstrijd waar iedereen op gehoopt had. “Daarom doen we het nog een keer”, laat Verhoeven weten. “Ik maak het graag nog iets duidelijker dat ik beter ben.”

Badr Hari (L) en Rico Verhoeven (R)
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Robin

Blaka tegen witti.. Rico gaat wel winnen. die is gewend te vechten. hoelang heeft badr niet een wedstrijd gevochten. het zal me spijten om een wedstrijd in de eerste ronde al te zien eindigen vanwege een blessureAdvertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X