Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Verhoeven en Badr weer in de ring

Geplaatst

op

door

Het is nu officieel de rematch is bekend Rico Verhoeven en Badr Hari zullen op 21 december 2019 in het Gelredome Arnhem weer tegen elkaar opnemen.

Er is lang gesproken over deze wedstrijd “Deze partij moet er komen. We hebben er lang naar uitgekeken” zegt Rico Verhoeven.

Dat een nieuw gevecht tussen beide vechters er hoe dan ook zou komen, leek zeker nadat Rico Verhoeven (de titelhouder van Glory) in mei heeft aangegeven dat hij alleen zou bijtekenen bij Glory als hij eerst tegen Badr Hari zou mogen vechten. Rico heeft al sinds begin van dit jaar geen contract meer bij Glory, de organisatie die de beste kickboksers onder contract heeft.

De wedstrijd zal over 5 ronden gaan.
Eerder dan december kan de wedstrijd ook niet plaatsvinden, omdat Badr Hari een schorsing uitzit wegens dopinggebruik.

Badr en Rico stonden in december 2016 al tegenover elkaar maar dat gevecht eindigde onbevredigend met een blessure voor Hari. In de tweestrijd moest Badr het opgeven met een armblessure. Verhoeven won wel, maar het was niet de wedstrijd waar iedereen op gehoopt had. “Daarom doen we het nog een keer”, laat Verhoeven weten. “Ik maak het graag nog iets duidelijker dat ik beter ben.”

Badr Hari (L) en Rico Verhoeven (R)
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Robin

Blaka tegen witti.. Rico gaat wel winnen. die is gewend te vechten. hoelang heeft badr niet een wedstrijd gevochten. het zal me spijten om een wedstrijd in de eerste ronde al te zien eindigen vanwege een blessureAdvertentie

Nederland

Oss onthult monument voor fataal stintongeluk

Geplaatst

op

door

In een park in Oss wordt vrijdagmiddag een monument onthuld ter nagedachtenis aan de vier kinderen die precies een jaar geleden omkwamen door de aanrijding van een trein met een stint. Het monument moet niet alleen troost bieden aan de ouders van de omgekomen kinderen, die tussen de 4 en 8 jaar oud waren, maar ook aan andere ouders die een kind verloren.

Oss heeft bewust gekozen voor een stille locatie in het Elzeneindpark en niet bij het station Oss West, waar het dramatische ongeval gebeurde. Daar is volgens de gemeente te veel omgevingsgeluid.

Het monument van ruim een meter hoog krijgt de naam Vlinderboek. „Het monument vertelt het verhaal over de emoties bij het verlies van een kind. Bij dit proces van jaren heeft de vlinder een belangrijke rol. Deze geeft uiteindelijk weer enige kleur aan het leven”, verklaart de gemeente.

Lees verder

Nederland

Bredase advocaat: Ik wil Nabil B. bijstaan

Geplaatst

op

door

De Bredase advocaat Peter Schouten wil kroongetuige Nabil B. juridisch bijstaan. In BN De Stem zegt hij dat het een principekwestie is.

Woensdag werd Derk Wiersum, de advocaat van B., geliquideerd in Amsterdam. Na de moord zei waarnemend deken bij de Amsterdamse Orde van Advocaten Simeon Burmeister dat hij denkt dat het heel lastig zal worden een advocaat te vinden voor de kroongetuige. Strafpleiters Peter Plasman en Tjalling van der Goot zeiden donderdag dat als B. geen advocaat krijgt, de uiterste consequentie zou kunnen zijn dat hij niet verder vervolgd kan worden.

Schouten heeft zijn initiatief besproken met zijn vrouw en kinderen. Hij vindt dat hij een daad moet stellen. “Het is niet gratis of pijnloos om in een mooie rechtsstaat te wonen. Het is ervoor zorgen dat gedaan wordt, wat gedaan moet worden”, zegt hij in de krant. De strafpleiter hoopt dat veel advocaten eenzelfde aanbod gaan doen. “Ik zou daar heel trots van worden.” Schouten weet niet of B. op zijn aanbod ingaat. En wie de kroongetuige ook gaat bijstaan, moet hoe dan ook beter worden beveiligd, aldus de advocaat.

Lees verder

Meest gelezen

X