Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Verhoeven en Badr weer in de ring

Geplaatst

op

door

Het is nu officieel de rematch is bekend Rico Verhoeven en Badr Hari zullen op 21 december 2019 in het Gelredome Arnhem weer tegen elkaar opnemen.

Er is lang gesproken over deze wedstrijd “Deze partij moet er komen. We hebben er lang naar uitgekeken” zegt Rico Verhoeven.

Dat een nieuw gevecht tussen beide vechters er hoe dan ook zou komen, leek zeker nadat Rico Verhoeven (de titelhouder van Glory) in mei heeft aangegeven dat hij alleen zou bijtekenen bij Glory als hij eerst tegen Badr Hari zou mogen vechten. Rico heeft al sinds begin van dit jaar geen contract meer bij Glory, de organisatie die de beste kickboksers onder contract heeft.

De wedstrijd zal over 5 ronden gaan.
Eerder dan december kan de wedstrijd ook niet plaatsvinden, omdat Badr Hari een schorsing uitzit wegens dopinggebruik.

Badr en Rico stonden in december 2016 al tegenover elkaar maar dat gevecht eindigde onbevredigend met een blessure voor Hari. In de tweestrijd moest Badr het opgeven met een armblessure. Verhoeven won wel, maar het was niet de wedstrijd waar iedereen op gehoopt had. “Daarom doen we het nog een keer”, laat Verhoeven weten. “Ik maak het graag nog iets duidelijker dat ik beter ben.”

Badr Hari (L) en Rico Verhoeven (R)
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Robin

Blaka tegen witti.. Rico gaat wel winnen. die is gewend te vechten. hoelang heeft badr niet een wedstrijd gevochten. het zal me spijten om een wedstrijd in de eerste ronde al te zien eindigen vanwege een blessureAdvertentie

Nederland

Versterking voor ‘Natio’ Suriname

Geplaatst

op

door

Een paar dagen na de kwalificatie voor de Gold Cup heeft de Surinaamse voetbalbond zeven namen bekendgemaakt die de selectie van bondscoach Dean Gorré gaan versterken. Het zijn Kelvin Leerdam (Seattle Sounders), Ryan Donk (Galatasaray), Tjaronn Chery (Maccabi Haifa), Florian Jozefzoon (Derby County), Diego Biseswar (PAOK Saloniki), Mitchell Donald (Evkur Yeni Malatyaspor) en Miquel Nelom (Willem II). Nigel Hasselbaink (Hapoel Beer Sheva) debuteerde eerder deze maand al voor de Surinaamse ploeg.

De aanwas van Nederlandse profs is een direct gevolg van een besluit van de Surinaamse voetbalbond SVB. Na lange bestudering van wetgeving is de SVB tot de conclusie gekomen dat Nederlandse voetballers van Surinaamse afkomst voor het Surinaamse elftal kunnen uitkomen zonder dat ze hun Nederlandse nationaliteit hoeven op te geven.

Suriname plaatste zich eerder deze week voor het eerst sinds 1985 voor de Gold Cup. Het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika en de Cariben vindt plaats in 2021. Suriname verzekerde zich van deelname door Nicaragua te verslaan.

Lees verder

Nederland

Onana:’Clubs hebben geen vertrouwen in zwarte doelmannen’

Geplaatst

op

door

André Onana is de onbetwiste nummer 1 bij Ajax. Toen de mogelijkheid er was om bij Ajax te spelen met het perspectief om in het eerste team te komen, heeft hij deze kans met beide handen gegrepen. Hij geeft aan dat het niet vanzelfsprekend was. “Clubs hebben geen vertrouwen in zwarte doelmannen.”

Dat zegt Onana in gesprek met het Franse RMC Sport. “Het is de realiteit. Kijk maar goed. Ik ben niet degene die hier nu mee komt. Ik ben zwart. Ik kom uit Kameroen en ik kom uit Afrika. Daar ben ik trots op.”

Waar het precies aan ligt dat er weinig donkere keepers een kans krijgen in de top weet de doelman van Ajax niet precies. “Daar zullen ze zo hun redenen voor hebben  Er wordt vaak gezegd dat wij een gebrek aan concentratie hebben.”

Lees verder

Meest gelezen

X