Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Verhoeven en Badr weer in de ring

Geplaatst

op

door

Het is nu officieel de rematch is bekend Rico Verhoeven en Badr Hari zullen op 21 december 2019 in het Gelredome Arnhem weer tegen elkaar opnemen.

Er is lang gesproken over deze wedstrijd “Deze partij moet er komen. We hebben er lang naar uitgekeken” zegt Rico Verhoeven.

Dat een nieuw gevecht tussen beide vechters er hoe dan ook zou komen, leek zeker nadat Rico Verhoeven (de titelhouder van Glory) in mei heeft aangegeven dat hij alleen zou bijtekenen bij Glory als hij eerst tegen Badr Hari zou mogen vechten. Rico heeft al sinds begin van dit jaar geen contract meer bij Glory, de organisatie die de beste kickboksers onder contract heeft.

De wedstrijd zal over 5 ronden gaan.
Eerder dan december kan de wedstrijd ook niet plaatsvinden, omdat Badr Hari een schorsing uitzit wegens dopinggebruik.

Badr en Rico stonden in december 2016 al tegenover elkaar maar dat gevecht eindigde onbevredigend met een blessure voor Hari. In de tweestrijd moest Badr het opgeven met een armblessure. Verhoeven won wel, maar het was niet de wedstrijd waar iedereen op gehoopt had. “Daarom doen we het nog een keer”, laat Verhoeven weten. “Ik maak het graag nog iets duidelijker dat ik beter ben.”

Badr Hari (L) en Rico Verhoeven (R)
1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Robin

Blaka tegen witti.. Rico gaat wel winnen. die is gewend te vechten. hoelang heeft badr niet een wedstrijd gevochten. het zal me spijten om een wedstrijd in de eerste ronde al te zien eindigen vanwege een blessureAdvertentie

Nederland

Nederland meldt eerste geval van coronavirus

Geplaatst

op

door

Culturu.com – Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldde gisteren, dat in Tilburg de eerste persoon positief is getest op het COVID-19-virus (coronavirus). Het gaat om een man van rond de vijftig, die kort terug in de Italiaanse regio Lombardije is geweest. Hij ligt sinds woensdagavond in het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg.

Over de toestand van de patiënt doet het RIVM verder geen uitspraken. De besmette persoon wordt in quarantaine gehouden. Vanwege de besmetting wordt in kaart gebracht met wie de persoon onlangs contact heeft gehad.

Vooralsnog is onduidelijk hoe lang de persoon in Nederland is. Dit wordt onderzocht door de GGD. Zij zullen alle contacten van de patiënt monitoren om te voorkomen dat het coronavirus verder wordt verspreid.

Lees verder

Nederland

Ajax strijdend ten onder in de Arena

Geplaatst

op

door

Culturu.com- In de johan Cruijf Arena stond de wwedstrijd Ajax vs Getafe op het programma. Voor Ajax een belangrijke wedstrijd daar zij de vorige wedstrijd verloren hadden met 2-0 in Spanje. Een overwinning met 3 doelpunten verschil is nodig om de volgende ronde van UEFA Europa League te halen.

Ajax kent een offensieve start tegen Getafe. Er werd direct druk uitgeoefend op de tegenstander. De Spanjaarden hadden het lastig, maar wisten toch goed stand te houden. Ondanks de druk en het offensieve spel van Ajax, was het tegen de verhouding in al snel in de 5e minuut Getafe die als snel de 0-1 wist te scoren. Doelpuntenmaker Jaime Mata, schoot de bal laag in de hoek van het doel.

Het tegendoelpunt was een domper voor Ajax, toch pakte ze draad snel weer op, en gingen weer over tot aanvallend spel. Dit resulteerde in de 10e minuut al snel tot een doelpunt voor Ajax op naam van Danilo Pereira 1-1.

Het spel golfde heen en weer, de Spanjaarden deden er alles aan om het spel zoveel mogelijk te vertragen. Dit tot ergernis van de Ajax spelers en het publiek wat hierop massaal reageerde.

Door dat Ajax op de helft van de tegenstander druk uitoefent, kreeg Getafe ruimte en kregen ze kansen hierdoor wisten ze 1x de lat te raken en 1x de paal. uiteindelijk bleef de ruststand 1-1.

Tweede helft

Quincy Promes startte direct aan het begin van de tweede helft als frisse kracht. Er werd wederom direct offensief voetbal gespeeld en Ajax probeerde de tegenstander op hun helft te houden. Het besef bij de Amsterdammers was duidelijk aanwezig, er moest nog meer gescoord worden. In de 62e minuut was het Carel Eiting die vanuit een vrije trap de bal in het doel krulde. Ajax bleef pressie voetbal spelen, echter Getafe was goed bestand tegen de druk en wist hier onder de druk uit te voetballen of de bal te onderscheppen.

Eindstand bleef 2-1 voor Ajax, helaas is deze overwinning niet goed genoeg om door te gaan in de Europa League. Ajax kan zich nu focussen op de titel in de competitie en de KNVB Beker. Aanstaande zondag ontvangt het AZ thuis in de arena.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen