Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Van Basten uit FIFA 20 gehaald door ‘Sieg Heil’ uitspraak

Geplaatst

op

door

Marco van Basten heeft de afgelopen week veel stof doen opwaaien vanwege zijn opmerking bij Fox Sports. Het zeggen van ‘Sieg Heil’ heeft nu ook gevolgen gekregen in FIFA 20. De grote voetbalgame heeft Van Basten niet meer beschikbaar gemaakt in bepaalde onderdelen van het spel.

Bij het opstarten van FIFA 20 Ultimate Team krijgen gamers sinds vandaag de volgende melding: ”FIFA-community, we zijn op de hoogte van de recente opmerkingen van Marco van Basten. We gaan ervanuit dat we toegewijd zijn aan gelijkheid en diversiteit in onze game. Daarom zullen we de ICON-items van Marco van Basten tot nader order niet meer beschikbaar maken.”

Van Basten heeft een ICON-kaart in het spel. Die kaart krijgen alleen de beste voetballers van de wereld die gestopt zijn. De kaart van Van Basten is niet langer in packs, SBC’s en FUT-Draft. Gamers kunnen nog wel met Van Basten spelen in het spel. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Bergwijn vertrekt bij PSV en maakt overstap naar Tottenham Hotspur

Geplaatst

op

door

Steven Bergwijn wil vandaag niet spelen voor PSV in het duel met FC Twente om 16:45. De 22-jarige aanvaller zou bezig zijn met een transfer naar Tottenham Hotspur.

Steven Bergwijn vertrekt bij PSV en maakt de overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur heeft de aanvaller van PSV ingelijfd, dit melden bronnen aan FOX Sports. 

Bergwijn verlengde vorig jaar zijn contract nog tot 2023 in Eindhoven, maar verlaat nu de zwalkende ploeg van Ernest Faber. PSV staat vijfde in de competitie en werd donderdag uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker door eerstedivisionist NAC Breda.

Lees verder

Nederland

Verdediger Fortes nu al naar Sparta Rotterdam

Geplaatst

op

door

Jeffry Fortes stapt met onmiddellijke ingang van Excelsior over naar stadgenoot Sparta Rotterdam. De 30-jarige verdediger had eerder met zijn nieuwe club een akkoord bereikt over een 1-jarig contract, dat komende zomer zou ingaan. Nu is echter besloten dat hij het huidige seizoen meteen al bij Sparta gaat afmaken.

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag deze overstap nu al wilde maken”, liet Fortes weten. “Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb.”

Ook technisch directeur Henk van Stee van Sparta reageerde opgetogen. “Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt. We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde is.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen